› 
 › 
28.03.2018

Kadir Kılıç'ın 'Black Fish' Koleksiyonunda Hande Yener

Ünlü tasarımcı Kadir Kılıç’ın Black Fish koleksiyonu Hande Yener'in podyum şovuyla hayat buldu. MIIN by Kadir Kılıç defilesine dair detaylar Pudra.com'da.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde MİİN markasının kurucusu Tasarımcı Kadir Kılıç'ın Sonbahar-Kış 2018 defilesi gerçekleşti. Defilenin sürpriz ismi, kapanışı yapan ünlü şarkıcı Hande Yener oldu.

Koleksiyonlarında hazırladığı fonksiyonel, alışılmadık ve deneysel tasarımları ile ön plana çıkan Kadir Kılıç, "BLACK FISH" adını verdiği  yeni koleksiyonunda deniz altı dünyasındaki renkli hayatın içinde kaybolan ama özel kalmayı başaran cool ve farklı kadından ilham alıyor. Tasarımcı, avangart, sert, zamansız ve unisex parçalar ile farklı bir koleksiyon sunarak moda severlerden tam not aldı. 

Kadir Kılıç'ın defilesinde podyumda, Hande Yener'in dışında Yener'in nişanlısı olarak tanıdığımız Model ve Oyuncu Ümit Cem Şenol ile Adam in Town adlı web sitesinin Moda Editörü Alexsander Koko da yer aldı. 
 
Hande Yener - MiiN by Kadir Kılıç
Kadir Kılıç, güçlü ve fonskiyonel parçalardan oluşan koleksiyonu "BLACK FISH" ile büyük beğeni topladı.

Defileye katılan ünlü isimler arasında Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Yıldırım, ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, Burcu Güneş ve Seren Serengil bulunurken tasarımcı, farklı olmayı seven, güçlü ve cool kadınlara hitap eden bir koleksiyon hazırladığının altını çizdi.

Defileye profesyonel bir ekiple destek veren LOREAL Professionel Hair modellerin saçlarını koleksiyonun konseptine uygun olarak tasarlarken, makyaj tasarımını üstlenen MAC Kozmetik, hazırladığı özel bir konseptle defilenin tamamlayıcısı oldu. Şov direktörlüğünü Öne Evez ve  Yakup Biçer, stil danışmanlığını ise Mert Yemenicioğlu’un yaptığı defileye İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon  İhracatçıları Birliği (ITKIB) de destek verdi.

Kadir Kılıç'ın Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'un 11. sezonu kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen defilesi ile ilgili daha fazla fotoğraf görmek için galerimize tıklamayı unutmayın.

İlgili haberlerimiz:

LUG VON SIGA Sonbahar-Kış 2018 Defilesi
LUG VON SIGA defilesi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar/Kış 2018 sezonu kapsamında Pera Palace Hotel’de gerçekleşti

DB Berdan Sonbahar-Kış 2018 Koleksiyonu
DB Berdan Sonbahar-Kış 2018 defilesi MBFWI kapsamında gerçekleşti. Büyük ilgi gören defilede Burcu Özberk, Alexander Koko ve Serel Yereli de yer aldı.

MBFWI hikayesi kitap oldu: Story of X Seasons
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da çekilmiş fotoğraflar Burçin Ergünt direktörlüğünde "Story of X Seasons" adlı fotoğraf kitabında toplandı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2