16.04.2018

Bizim güzelliğimiz rakamların ötesinde!

Benim Güzelliğim #RakamlarınÖtesinde diyen Dove, TOG ve Vogue Türkiye işbirliği ile podyumda modeller değil, rakamlara başkaldıran kadınlar yürüdü!

Benim Güzelliğim #RakamlarınÖtesinde diyen Dove, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Vogue Türkiye işbirliğinde düzenlenen gecede, sanat, spor, medya ve iş dünyasından etkili kadınlar sahnedeydi. Geceye damgasını vuran 10 kadın, kendi rakam ve sloganlarının yer aldığı DB Berdan imzalı tişörtlerle podyuma çıktı. Tişörtlerden elde edilen gelir ise TOG’a bağışlanacak.

Kusursuz güzellik anlayışına meydan okuyan Dove, bu kez de kadınların rakamlarla özdeşleşen ideal güzellik dayatmalarına karşı çıktığı önemli bir farkındalık kampanyasıyla sahnedeydi. #RakamlarınÖtesinde mesajının öne çıktığı reklam filmiyle son zamanlarda adından bahsettiren markanın Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Vogue Türkiye işbirliğinde düzenlediği gecede, her biri kendi alanında etkili 10 kadın podyuma çıkarak rakamlara meydan okudu.
 
Gecede "rakamların ötesinde" 10 etkili ve başarılı kadın podyumdaydı!

#RakamlarınÖtesinde temasıyla düzenlenen davette, başarı hikayeleriyle tanıdığımız 10 etkili kadın ile birlikte, Dove’un son reklam filminde yer alan sekiz kadın da podyumda rakamlara başkaldırdı. Kadınlar, DB Berdan imzalı, her biri kendi rakam ve sloganlarını taşıyan tişörtlerle büyük alkış topladı. Gecede, podyuma çıkan tüm kadınların kendi rakam ve sloganlarını taşıyan tişörtleriyle çekilmiş fotoğrafları da sergilendi.
 
İşte projeye destek veren güçlü kadınlar!
 
  • Tiyatro sanatçısı Doğa Rutkay: “1.000.000! Takipçilerim değil, kalbimden geçen şükür sayısı”
  • Yazar İclal Aydın: “64! Kilom değil, bir kitap için uykusuz kaldığım gece sayısı”
  • Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri: “27! Verdiğim kilolar değil, sahnemde söylediğim şarkılar”
  • Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ve A Milli Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben: “172! Boyum değil, bu sene okulumdaki minik basketçiler”
  • Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Kategorileri Başkan Yardımcısı Kamuran Uçar“33! Yaşım değil, sorumlu olduğum ülkeler”
  • Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genel Müdürü Jülide Erdoğan1839! Yaktığım kalori değil, TOG gönüllülerinin yıllık proje sayısı”
  • Blogger Sena Sever: “19! Yaşım değil, başarıya ulaşan projelerimin sayısı”
  • Müzisyen Özge Fışkın“25! Jean bedenim değil, sahnede olduğum yıllar”
  • Youtuber & Instagrammer Cansu Akın: “100.000! Aldığım like'lar değil, çekmek istediğim güzel fotoğraflar”
  • Beden Olumlama Hareketi Kurucusu Aybala Arslantürk“36! Bedenim değil, beden olumlamayı anlattığım aylar”

Gelir, TOG’a bağışlanıyor!
 
Kadınların rakamlara başkaldırısından ilham alan DB Berdan tasarımı tişörtler, ModaCruz üzerinden satışa sunulacak. Elde edilen gelir ise Dove’un sosyal sorumluluk projesi olan Dove Özgüven Projesi kapsamındaki stratejik çözüm ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak.

İlgili haberlerimiz:

​Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi eğitimleri başladı!
MEB, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Limak Vakfı ve BM Kalkınma Programı iş birliğinde yürütülen Türkiye'nin Mühendis Kızları projesi başladı!

​Olumlama cümleleri ile hayatınızı pozitif yönde değiştirin
Bilinçaltımızı olumlu cümlelerle kodlayarak hayata bakışımızı değiştirmek mümkün. Hazırladığımız olumlamalar ile hayatınızı olumlu yönde değiştireceksiniz.

​Bahar depresyonunu beslenme ile yenmenin 10 yolu
Geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları ama peki üzerimizden kışın yorgunluğunu nasıl atacağız? İşte bahar depresyonunu beslenme ile yenmenin 10 yolu!

Bizim güzelliğimiz rakamların ötesinde diyerek rakamlara başkaldıran kadınların yürüdüğü podyuma dair fotoğraflar için galerimize göz atmayı unutmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2