Advertorial 30.10.2019

Friends Etkisi Yaratacak 7 Formül

Kötü bir gün mü geçirdiğiniz? Friends kadar etkili olmasa da günü kurtarmanın 7 basit formülünü veriyoruz!

Bazen kötü bir gün geçiririz. Mutsuz oluruz, bütün düzenimiz bozulur ve neyin yanlış olduğuna takılıp kalırız. Ciddi sorunlar yaşadığınızda ya da sürekli devam eden mutsuzluklarda profesyonel destek almanız en doğrusu, ancak bazen sadece günü kurtarmaya ihtiyacınız olabilir. İşte öyle zamanlar için gününüzü güzelleştirecek basit öneriler...



friends 2020 pudra
Kendinize fazla yüklenmeyin

Hata yaptığınız zaman kendinizi cezalandırmaya çalışırız ama şunu unutmamak gerekiyor, herkes hata yapıyor ve hatalarımızdan ders çıkarmak hayatta ilerlemenin tek yolu. Hata yaptıktan sonra kendinizi suçlamak yerine, nerede yanlış yaptığınızı bulmayı denerseniz, hem günümüz hem de hayatınız daha iyi olur. Kendinizi affetmeniz o kadar da zor değil.


Temiz hava alın 

Eğer dışarı çıkıp yürüyüş yapma ve güneşin altında oturma şansınız varsa, bunu kullanın. Temiz hava sahip olduğunuz kaygı ve endişeleri azaltmak için çok işe yarayacak. Bazen sinirlendiğimizde, nefesimizi tutmamız gerekenden daha fazla tutarız, bu sebepten devamlı nefes alıp vermeyi unutmayın. Rahatlamak için kendinize zaman ayırmak size çok yardımcı olacak.

kötü günü iyiye çevirmenin yollarıBulunduğunuz her yerde güzellikleri görmeye çalışın

Çok yoğun hissettiğimiz zamanlarda gün batımının güzelliğini kaçırabilirsiniz. Eğer doğaya yakın bir yerde değilseniz, müzeye veya sanat galerisine gidin. Bunlar da yoksa size en yakın parka gidin ve hayatınıza biraz ışık girsin.
 

Zor bir gün geçirdiğinizi kabul edin 

Daha önce de böyle günler geçirdiğinizi ve nihayetinde her şeyin iyiye gittiğini anımsatın kendinize. Mevcut durumun geçici olduğunu kabullenmek, negatif duyguların hep kötü sonuçları olmadığını hatırlamak dayanma gücünüzü artırabilir. 

kötü günü iyiye çevirmenin yollarıNeşelendirilmeye ihtiyacı olan bir arkadaşınızı çağırın 

Başka birini düşünmek, kendi dertlerinizden sizi uzaklaştırır ve arkadaşınıza yardımcı olmak sizi daha iyi hissettirir. Ciddi sıkıntıları olan arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz kendi dertlerinize daha geniş bir açıdan bakmamızı sağlayabilir.


Evinizde bir şeyi değiştirin

Bir resmin yerini değiştirin ya da yeni bir tane asın, yabani otları koparın veya bir şeyleri tamir edin. Yalnız başınıza yapamayacağınız bir şey varsa, yardım isteyin. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar ve çevrenizde konuşabileceğiniz birileri olur.

kötü günü iyiye çevirmenin yollarıİzlemek istediğiniz filmi bulun ve o gece izleyin

Dışarı çıkmanız ya da evde izlemeniz önemli değil. Buradaki amaç ileriye bakmanızı sağlamak. Zaman geçirmek için bir uğraş olması da sizi rahatlatabilir. Bir film yardımıyla başka hayatlara odaklanarak kafanızı boşaltıp dertlerinizden bir süre de olsa uzaklaşabilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İçinizdeki huzuru bulmanızı sağlayacak öneriler
Elephant Journal yazarı Chris Grosso Thich Nhat Hanh öğretilerinin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattığı yazısı Pudra.com'da.

Mutlu olmak için her gün söylemeniz gereken 8 söz
Söylenmesi gerekeni söylemeyip, sonra içinizde fırtınalar yaşıyor musunuz? İşte söylemeyi öğrendiğinizde sizi mutluluğa götürecek 8 söz…

Zor yoldan öğrenmek zorunda kaldığımız 20 hayat dersi
Hayatta bazı şeyleri zor yoldan öğrenmek zorunda kalırız. Her kadının tecrübe ederek öğrenmesi gereken 20 zorlu hayat dersini Pudra.com yazdı.

30 yaşına gelmeden bilmeniz gereken 30 şey
Her kadın için 30 yaş öncesi denemeler, yanılmalar ve hayat dersleri ile dolu. Pudra.com sizler için bu hayat derslerini 30 maddede bir araya getirdi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER