@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.09.2016

Erkeklerin nefret ettiği seks pozisyonları

Erkeklerin sevdiğini sandığımız birçok seks pozisyonu aslında onların korkulu rüyası. Erkeklerin nefret ettiği pozisyonları Pudra.com yazdı.

Genellikle kadınların seks pozisyonları konusunda seçici olduğu düşünülür, hatta erkeklerin her seks pozisyonunu sevdiği varsayılır. Ancak gerçek hiç de öyle değil. Partneriniz birçok pozisyonu size karşı isteksiz görünmemek ya da sizi mutlu etmek için deniyor. Birçok erkek minimum çaba harcayıp maksimum zevk aldığı pozisyonları tercih ediyor ve aslında biz kadınların fantezileri kadar geniş bir fantezi dünyaları da yok. Elbette sırf partneriniz istemiyor diye kendi isteklerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Ama en azından orta yolu bulmak adına nefret ettikleri pozisyonlardan uzak durmayı deneyebilirsiniz. İşte erkeklerin hiç hoşlanmadığı pozisyonlar...



Erkeklerin nefret ettiği seks pozisyonları
Duşta seks

Konu erkeklerin sevdiği pozisyonlarsa, onlar için her zaman en iyinin en basit olduğunu unutmayın. Ayaktaki pozisyonlar genellikle erkeklerin favorisi olmaz, çünkü partnerler arasındaki boy farkı işleri zorlaştırır hatta zaman zaman garipleştirir. Bu erkeklere göre, küçük bir ödül için çok fazla iş yapmak anlamına gelir. Bir de bu pozisyonun duşta denenmesi işleri daha da zorlaştırır. Bir taraftan ıslak bir zeminde denge sağlamaya çalışmak diğer taraftan üşümek seksin zevkini azaltır.


Kaşık pozisyonu

Erkekler için çok fazla iş anlamına gelen kaşık pozisyonu da doğal olarak sevilmeyenlerden biri. Bu pozisyonda yüzde yüz bir eğim sağlamanız mümkün olmadığı için, tüm iş erkeğin gücüne kalır. Kadınlar yakınlığı artırdığı için bu pozisyonu çok sevseler de, erkekler için çoğu zaman sadece kramplarla mücadele etmek zorunda kaldıkları bir pozisyon haline gelir. Ayrıca vajinaya ulaşmak da zorlaşır ki kimsenin bunu tercih etmesi mümkün değil.

erkeklerin sevmediği pozisyonlar
Kıyafetli seks / Zihinsel birleşme

Mental orgazm, kadınların herhangi bir fiziksel temas olmadan boşalması anlamına geliyor. Zihinsel birleşme ya da kıyafetli seks de aslında bunun çiftler arasında olanı. Çiftin birbirini konuşarak tahrik ettiği, tüm temasın kıyafetler üzerinden yaşandığı bu seks türünün ne kadar farklı ve tatmin edici bir deneyim olduğu ile ilgili birçok yazı bulabilirsiniz. Ama teoride güzel olanın pratikte de iyi olacağını düşünmeyin. Elbette istediğiniz tüm fantezileri deneyebilirsiniz ama erkeklerin biz kadınlar kadar mental orgazma yatkın olmadığını bilin. Konu sekse gelince birçok erkek “gerçek” olanı tercih eder.


Misyoner

Orgazmı kolaylaştıran pozisyon olarak da bilinen misyoner aslında en çok tercih edilen pozisyonlardan biri. Bu yüzden de her zaman kolay olduğu varsayılıyor ama erkekler için hiç de öyle değil. Çünkü kelimenin tam anlamıyla bütün yük onların üstünde. Penetrasyon sırasında yüzünüze bakmak erkeğe zevk verse de, zaten tüm işi onun yaptığı bu pozisyonda bir de tüm vücudunu kollarıyla desteklemek zorunda kalması oldukça yorucu özellikle de orgazm olmanız çok zaman alıyorsa.

erkeklerin sevmediği pozisyonlar
Anal Seks

Anal seksi erkekler için cazip kılan tek şey çoğu kişi için tabu olması. Erkekler, tamamen yasak ya da yanlış bir şeyi yapmaktan keyif alırlar. Ama işin aslı anal seks fazlasıyla sabır ve uğraş istiyor. Ayrıca tüm zamanların en seksi olmayan cinsel ilişki şekli. Erkekler seksi sever, özellikle yasak olanını ancak anal seksi normalleştirdiğiniz anda erkekler için tüm cazibesini kaybeder.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Düşük libidonun nedeni partneriniz olabilir!
Seks için isteksiz olma nedeniniz partnerinizin hareketleri olabilir. Kadınların libidosunu öldüren erkek hareketlerini Pudra.com yazdı.

100 Kamasutra Seks Pozisyonu
Seksin kutsal kitabı Kamasutra hem cinsel yaşamınıza hem ilişkinize heyecan getirebilir. Kamasutranın 100 seks pozisyonu Pudra.com'da.

Erkeklerin sevdiği oral seks hareketleri
Oral seks yaparken geriliyor, yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız birkaç teknikle kendinizi geliştirebilirsiniz. İyi oral seks yapma tüyoları Pudra.com'da.

Yatakta asla söylenmemesi gereken cümleler
Seks sırasında kurduğunuz bazı cümleler cinsel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Erkeklerin yatakta duymaktan hoşlanmadığı cümleler Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER