@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2017

9-15 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu

Dolunay'la birlikte belirsiz konular bu hafta sonuca ulaşabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

9 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak hareketli şekilde başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Günün geri kalanında belirsizlik ve karmaşa yüksek olacağından dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan ilham gücünüzün ve sezgilerinizin oldukça yükseldiğini fark edebilirsiniz. Gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz.



9-15 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu
10 Ocak Salı burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızdan destek almak bizi oldukça rahatlatabilir. Sonrasında kronik endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalsak da yine de kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öte yandan öğleden sonra saatlerinde içe kapanmamız, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz mümkün olabilir. Kısacası günün ilk yarısında ruh halimiz oldukça inişli çıkışlı olabilir. Günün geri kalanında duygularımızı ifade etmekte ve duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabiliriz. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir sembolizm ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir günde olduğumuza ve bugün sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceğine işaret ediyor. Öte yandan kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıra dışı ve yaratıcı olabilmek için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir. Bol şans!
 

11 Ocak Çarşamba burç yorumu

Saat 01.49’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Günün geri kalanında ise ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz. Bugün ayrıca güçleri birleştirmek ve işbirliği yapmak halinde önemli işler halledebileceğimiz bir gün de olabilir. Bugün ayrıca kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için girişimlerde bulunmamızda ve şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir. Çarşamba gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

12 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasında motivasyonumuzun yükseldiğini hissetsek bile ani olaylar, sürprizler ve şoklarla gerginlik tekrar artabilir. Öğleye doğru bazen endişelerimizin kaybolduğunu, bazense duygularımızın fazlasıyla coşkun olduğunu hissedebiliriz. Günün ilk yarısı böylesine dengesiz ve inişli çıkışlı geçtikten sonra saat 14.33’te Dolunay gerçekleşecek.

İlgili yazımız: Bizi ayakta tutan değerlere sahip çıkma zamanı!

Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşmelerle bunları serbest bırakabiliriz. Yengeç-Oğlak Dolunayı'nda duygularımız her zamankinden de yoğun olabilir. Bu dolunay geleneksel değerleri ön plana almayı ve tekrar değerlendirmeyi gerektirir. Ailemizle işimiz arasında ve isteklerimizle sorumluluklarımız arasında denge kurmak için çabalamayı sembolize eder. Gerçekçilikle gönlümüzün sesi arasında kalabiliriz. Önümüzdeki 15 gün tüm bu konularla ilgili çeşitli yüzleşmeleri tetikleyici olaylarla karşılaşabiliriz. Öte yandan bu yılki Yengeç Dolunayı oldukça fırtınalı sembolleri de içinde taşımakta ve bize son derece esnek olmamız ve koşulları zorlamamız gerektiğe dair uyarıda bulunmakta.

İlgili yazımız: Yengeç burcunda Dolunay'ın burçlara etkisi

Dolunay’dan sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak. Bugün gün boyunca duygusal olarak son derece dengesiz hissedebiliriz. Zaman zaman yükselebilecek iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü Merkür konum değiştirecek ve 7 Şubat 2017 tarihine kadar hedeflerimize ciddiyetle odaklanacağımızı sembolize edecek. Bugün bir de ilişkiler ve finansal konularda bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden bu konularda risk almamak gerektiğini de söyleyebiliriz. Ancak ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Bugün mümkün olduğunca kendinizi sakin ve huzurlu ortamlarda tutmanızı, meditasyon yaparak, su kenarı yerlere giderek, film seyrederek ya da müzikle ilgilenerek zaman geçirmenizi tavsiye ederim.
 

13 Ocak Cuma burç yorumu

Saat 03.08’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Bugün gün boyunca gökyüzünde başka dikkat çekici sembolizm gerçekleşmeyeceğinden çok fazla sonuç odaklı olmayarak daha çok anın tadını çıkarmakta fayda olabilir.
 

14 Ocak Cumartesi burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklar ile zaman geçirebiliriz. Günün ilk yarısında dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Sıradışı davranabilecek gücü kendimizde bulabilir ve hayatımızda gereken değişiklikleri kolayca yapabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise aradığımız destekleri kolayca bulabilir, kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Günün geri kalanında da kendimizi sağlam zeminde ve güvende hissedebiliriz. Saat 18.18’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak. Cumartesi gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


15 Ocak Pazar burç yorumu

Saat 06.53’te başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde duygu-mantık dengesi kurmak ve duygularımızı ifade etmek ve çok kolay olabilir. Fikirlerimize önem verildiğini fark edebilir ve kolayca iletişim kurarak uzlaşıya varabiliriz. Bugün gün boyunca gökyüzünde başka dikkat çekici sembolizm gerçekleşmeyeceğinden çok fazla sonuç odaklı olmayacak şekilde elimizdeki işlerin detaylarına ve inceliklerine odaklanmamız daha mantıklı olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER