@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.11.2015

2016'da çok duyacağınız süper besinler

Cildimizi gençleştiren, hastalıklara karşı koruyan, enerji veren süper besinlere yenileri eklenmeye devam ediyor. İşte 2016'nın süper besinleri...

2016'da çok duyacağınız süper besinler Siyah pirinç
4/12

Siyah pirinç


Siyah pirinç, beyaz ve kırmızı pirince göre daha sağlıklı bir besin. Siyah pirinç, yasaklı pirinç olarak da biliniyor. Çünkü geçmiş zamanlarda siyah pirinç yalnızca Çin Hanedanı tarafından üretilip, tüketilebiliyormuş. Bu pirincin tekrar sofralara gelmesi ise yakın tarihte İtalyanların siyah pirinç tohumunu uzun çabalar sonucunda yeniden üretmesiyle olmuş. Özellikle son 7-8 yıldır yerli firma girişimleriyle marketlerde bulunabiliyor.

Peki, bu süper besinin faydaları neler? Öncelikle bu da glisemik endeksi çok düşük bir tahıl ve hem tokluk hissi yaratıyor hem de kilo vermeye yardımcı oluyor. Siyah pirinç çok güçlü bir antioksidan ve lif kaynağı. En önemli özelliği ise içeriğindeki bu vitamin ve minerallerle diyabet, kanser ve kalp hastalıklarını önlemeye yardımcı olması. Siyah pirinç doğal olarak glüten içermiyor (Glütensiz yiyecekler listesi haberimiz de ilginizi çekebilir).
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2