@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.06.2017

Kolay hazırlayabileceğiniz kinoalı tarifler

Besin değeri yüksek ve sağlıklı kinoa ile birçok tarif hazırlamak mümkün. Çocuklarınızın da çok seveceği kinoalı tarifler Pudra.com'da.

Kolay hazırlayabileceğiniz kinoalı tarifler 1
1/10
Güney Amerika’da yetişen kinoa, tahıllar arasında en yüksek protein değerine sahip, o kadar yüksek ki neredeyse sütle aynı. Sağlam bir demir ve lif kaynağı olan kinoa birçok tarifte kullanılabiliyor, özellikle yan yiyecek olarak başka tahılların yerini almaya aday. Kinonanın faydalarını Bu süperbesinle tanışın: Kinoa başlıklı yazımızda anlatmıştık.
 
Kinoa ile salata yapabilir, kinoayı kahvaltılık gevreğinize katabilir veya etin yanında iyi bir garnitür olarak yiyebilirsiniz. Yani diğer bir deyişle kinoayı günün her öğününde bir tarife dönüştürüp sağlıklı beslenebilirsiniz. Yerken ağzınızda küçük baloncuklar patlıyormuş hissi veren kinoanın beyaz, kırmızı ve siyah olmak üzere çeşitleri bulunuyor.
 
Kinoayı marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Sağlıklı beslenmek ve kinoayı sofralarına taşımak isteyenlere farklı kinoalı tarifler hazırladık. Bu tarifleri çocuklarınız da çok sevecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2