05.03.2016

Ayşe Tolga ile 8 Haftada Değişim Programı

Aromaterapist Ayşe Tolga 8 Haftada Değişim Programı ile sosyal medya üzerinden seçilen 12 kişiyi ücretsiz olarak zayıflatıyor. Detaylar Pudra.com'da.

Siz de 8 haftada zayıflamak ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşmak istemez misiniz? Klinik Aromaterapist ve İyi Yaşam Danışmanı Ayşe Tolga, 8 Haftada Değişim Programı ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Ayşe Tolga ve uzman ekibi sosyal medya üzerinden ‘Sekiz haftada yeni bir ben’ başlığı ile yapılan başvurular arasından belirlediği tam 12 kişiyi ücretsiz olarak zayıflatıyor, sportif bir vücuda ve fiziğe kavuşturuyor. Bu proje daha sonra da tekrar edecek.



8 Haftada değişime hazır olun!
Proje Ayşe Tolga liderliğinde uzman bir ekiple gerçekleşiyor

8 Haftada Değişim Programı, Ayşe Tolga’nın liderliğinde, Sporcu Beslenmesi Uzmanı İlker Çağlayan, Diyetisyen Serap Akyol, Spor Eğitmeni Tuğrul Çağrı Yılmazer, Operatör Doktor Serdar Bora Bayraktaroğlu, Profesyonel Koç ve Eğitmen Müge Çevik ve Nefes Eğitmeni Nevşah F. Karamehmet gibi alanında uzman isimlerden oluşuyor. Bu ekip seçilen 12 adayın hem bedenen hem de ruhen güçlenerek hayatları boyunca fit kalmayı öğrenecekleri bir danışmanlık veriyorlar. Projenin amacı seçilen kişilere sağlık ve iyi yaşam bilincini kazandırarak hayatları boyunca ideal kilolarında olmaları ve fit hissetmeleri. Projenin detaylarını instagram ve youtube üzerinden takip edebilirsiniz.

instagram: @8haftadadegisim 
youtube kanalı: Ayşe Tolga ile 8 Haftada Değişim


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER