@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.01.2010

En iyi 10 diyet kitabı

Sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve fazla kilolardan kurtulmak için uzmanlar tarafından hazırlanmış 10 diyet kitabını seçtik!

Fark Etmeden Diyet

Selahattin Dönmez
Çikolata... Şarap... Kuruyemiş... Kek... Börek... Böyle diyet mi olur?! OLUR! Sağlıklı beslenmek ve zayıflamak için bu kitapta herkes için bir yol var. Hem de "fark etmeden"! Çikolatalı Zayıflama Diyeti ile kahvaltıda fındık ezmesi, ikindide çikolata ya da çikolatalı puding, akşam çikolatalı süt... Kek ve Börekli Zayıflama Diyeti ile öğleden sonra cevizli kek, akşam börek ya da gözleme... Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, yaşamımızı çok fazla kısıtlamadan zayıflamanın, hem de sağlıklı beslenerek zayıflamanın ve kilonuzu korumanın mümkün olduğunu söylüyor. Bildiğiniz diyet listelerini unutun! Bu diyette sağlıklı ve bilimsel yolla "fark etmeden" zayıflayacaksınız!

Okuyan Us Yayın
Etiket Fiyatı: 15 TL



Afiyetle Diyet
Dilara Koçak
Neden diyetten vazgeçiliyor? Diyete nasıl hazırlanılmalı? Diyette başarının yolları. Beslenmenin iyiliğine odaklanmak lazım. Sağlıklı beslenmenin iyiliği hepimiz için, peki diyet kimler için? Diyet bir hastalığı tedavi etme veya korunma amaçlı belirli yiyeceklerin kısıtlanması veya miktarlarının düzenlenmesi esasına dayanır, diyen Koçak bu kitabı kendini daha iyi hissetmek isteyen, yaşamın sorumluluğunu almış, biraz kilo fazlası olan veya kilo almamak için dikkat gösteren bireylerin yanlış diyetler yapmamaları, diyet yerine farklı bir bakış açsına sahip olabilmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırladı.

Doğan Kitapçılık
Etiket Fiyatı: 23 TL



Kolay Diyet
Osman Müftüoğlu
Birçoğumuz neden kilo aldığımızı anlayamadığımız için, nasıl kilo vereceğimizi de bilmiyoruz, kilo aritmetiğini kavrayabilirsek kilo sorununu sonsuza dek çözebiliriz. Böylece, “su içsem yarıyor, metabolizmam yavaş, vücudum su topluyor” gibi bahanelere sığınmaz, evdeki tartı cihazını suçlamayı bırakırız. Kilo sorununa kalıcı bir çözüm düşünen herkesin kilo aritmetiğini ciddiye alması gerektiğini belirten Müftüoğlu, kilo vermenin sırrı “yediklerinizi azaltmak, aktivitenizi arttırmaktan geçiyor” diye ekliyor… Kolay Diyet, beslenmenin anayasasını öğrenmenizi, kilo aritmetiğini kavramanızı, sağlıklı ve formda bir hayat için gereken en temel bilgileri edinmenizi sağlayacak.

Doğan Kitapçılık
Etiket fiyatı: 13 TL



Diyet Zamanı
Murat Gökçen, Aysun Gökçen
Hatalı beslenmenin belirtileri nelerdir? Şişmanlığı önlemek için nasıl bir diyet tedavisi uygulanmalıdır? Kabızlık, Migren ve Besin Alerjisi sorunu olanların nasıl beslenmesi gerekir? Hamilelikte ve Emzirme sırasında nasıl bir diyet uygulanmalıdır? Çocukların, Sporcuların ve Vejeteryenlerin sağlıklı beslenebilmesinin yolları nelerdir? Diyet Zamanı'nda bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabını bulacaksınız.

Remzi Kitabevi
Etiket Fiyatı: 12,50 TL







Taş Devri Diyeti
Prof. Dr. Ahmet Aydın
30 yılı aşkın hekimlik tecrübesiyle Prof. Dr. Ahmet Aydın doğru beslenme ile ilgili bütün merak ettiklerimizi cevaplıyor. Söyleşi formatındaki kitapta kafamızda hiçbir karışıklık bırakmadan “gerçekleri” anlatıyor. Çok merak edilen “hayvansal yağlar kolesterol yapar mı?”, “ev yoğurdu ve probiyotikler” gibi konulardan başka tek tek hastalıkları da ele alıyor. Prof. Aydın bütün hastalarına endüstriyel tuzaklara kapılmadan “hakiki” yiyecekler yiyin diyor. Hatta çoğuna, “Taş Devri Diyeti”ni tavsiye ediyor. Bu kitapla doğru bildiklerinizi tekrar gözden geçirecek ve yepyeni bir hayata başlayacaksınız. Daha diri, daha sağlıklı bir hayata…

Hayykitap
Etiket fiyatı: 13 TL



Tek Şişman Beyniniz
Yasemin Soysal
Soysal’ın geliştirdiği yöntem, kilo problemi yaşayan yaklaşık 1000 kişi üzerinde denendi. Sonuçlar inanılmazdı. Kilo sorunu yaşayan kişiler hızla ve son derece sağlıklı bir şekilde kilo vermekle kalmıyor, yaşamlarının pek çok alanında da olumlu ilerlemeler kaydediyorlardı. Üstelik karmaşık diyetlere, özel egzersizlere, kendini bir şeylerden yoksun bırakmaya ihtiyaç kalmadan. Yasemin Soysal, kitabında bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu bir araya getirerek kendinizi zorlamadan nasıl zayıflayacağınızı anlatıyor. Şu ana kadar 1000 kişi üzerinde test edilen ve inanılmaz sonuçlara ulaştıran ‘Zihin Gücüyle Zayıflama’ tekniğini bu kitap yardımıyla siz de deneyebilirsiniz.

Klan Yayınları
Etiket fiyatı: 14 TL


Duygularını Yemek
Treysi Kazmirci
Uzman Psikolog Treysi Kazmirci kitabıyla duygular ve beslenme üzerine herşeyi anlatıyor. Yıllardır her türlü diyeti denediniz ama hâlâ kilolarla başınız dertte mi? Sürekli kilo verip sonra tekrar almaktan mı şikâyetçisiniz? Her kilo verişinizin ardından daha da fazla kiloyla kendinizi tekrar başa dönmüş gibi mi hissediyorsunuz? Aslında nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum ama uygulayamıyorum mu diyorsunuz? Geceleri yeme alışkanlığınızdan bir türlü kurtulamıyor musunuz? Üzgün, sinirli, sıkkın veya mutsuz olduğunuzda kendinizi buzdolabının önünde mi buluyorsunuz? Eğer bu sorulardan birine veya bazılarına cevabınız evet ise bu kitap tam size göre!

Epsilon Yayınevi
Etiket fiyatı: 17 TL


Diyet Beslenme
Leman Mecitoğlu, Vasfi Mecitoğlu
Leman Mecitoğlu ve Vasfi Mecitoğlu bilgi ve tecrübelerini birleştirerek diyet ve beslenme çalışmalarına katkıda bulunmak istemişler. Bu nedenle kitabı, eğitim seviyesi ne olursa olsun, herkesin anlayabileceği bir dilde yazmaya gayret etmişler. Temel besin grupları nelerdir, nereden temin edilir; hangi gıda maddesi ne kadar protein, karbonhidrat, yağ ve dolayısıyla kalori içerir; hastalıklarımızın sebep ve belirtileri nasıl gruplandırılır; sağlıkta ve hastalıkta ne yemeli ve ne yememeli; yememizde sakınca olmayan yemekleri nasıl hazırlamalı; yaş, cinsiyet ve çalışma temponuza göre günlük besin ihtiyaçlarımız nelerdir?

İnkılap Kitabevi
Etiket fiyatı: 33,50 TL


Fazla Kilolarınızdan Kurtulun
Doreen Virtue
"Ye Ye Sendromu" her türlü diyeti deneyerek kilo kaybedip bırakılınca tekrar geri alma olgusunu tanımlar. Yazar, yeme alışkanlığı tiplerini; aşırıya kaçanlar, duygusal tatmin için yiyenler, kendini tatmin için yiyenler, stresten dolayı yiyenler, kilosu arttıkça yiyenler tarzında sınıflandırmış ve her bir sınıf için kişilere yaşamlarının her alanını kapsayan önerilerde bulunmuş ve de özel diyetler sunmuş. Ayrıca egzersiz programları ve restoran, partiler, seyahatler, tatiller gibi sosyal yaşamlarını düzenleyici öneriler içeriyor. Son olarak da her fazla kilolunun handikapı olan diyetle zayıfla, sonra tekrar kilo al, sorununa uzun süreli çözüm olabilecek öneri ve önlemler vermiş.

Doruk Yayınları
Etiket Fiyatı: 10 TL


Ayurveda Sağlıklı Zayıflamanın Yolları
Ender Saraç
Aşırı kilo alma ve hatalı beslenme Türk toplumunun halen neredeyse tüm kesimlerini ilgilendirir. Tüm gelişmekte olan ülkeler gibi bizde de bu konu gerek sosyoekonomik durumu iyi olan kentli halkın gerek sosyoekonomik problemleri olduğu için karbonhidrata dayalı beslenen kırsal kesim insanını dikkatini çeker. Ayrıca toplumda yaşanan yoğun strese ve sıkıntıya bağlı yemek yeme sağlıklı beslenme modelini bozar. Ayurveda 'da bir söz vardır: "İnsan ne yerse odur" Onun için beslenme konusuna bilinçli bir yaklaşım sağlıklı yaşamamızı sağlayabileceği gibi ileride karşılaşacağımız birçok hastalığı da engelleyecektir.

Doğan Kitapçılık
Etiket Fiyatı: 8 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER