Pudra.com 05.05.2011

XL bedenden small'a geçebilir miyiz?

Kaktüs ve fasulye bitkilerindeki liflerden tamamen bitkisel patentli bir formülle hazırlanan, Sağlık Bakanlığı onaylı XL>S Medical, obezite hastaları ve formda kalmak isteyenlerin kilo vermesini sağlama iddiasıyla Türkiye'de piyasaya sürüldü.

Kaktüs ve fasulye lifinden elde ettiği patentli bitkisel formül ile girdiği 19 ülkede obezite hastalarını ve kilo problemi yaşayanları ‘XL’ bedenden ‘small’a dönüştürmeyi başardığı iddia edilen XL>S Medical, Avrupa’dan sonra 20’nci ülke olarak Türkiye’ye geldi.

XL bedenden small'a geçebilir miyiz?

Belçikalı Omega Pharma tarafından getirilen, Sağlık Bakanlığı onaylı XL>S Medical, obezite hastaları ve formda kalmak isteyenlerin kilo vermesini sağlamayı amaçlıyor. Omega Pharma Türkiye Genel Müdürü Murat Fis, XL>S Medical’in hiçbir yan etki yaratmadan kilo verilmesinde destek olduğunun Avrupa’daki klinik testlerde kanıtlandığını bildirdi.

XL>S Medical lansmanı için Türkiye’ye gelen Omega Pharma Medikal Danışmanı Dr. Joerg Gruenwald, XL>S Medical’in tüm ürünlerinin uygun bir diyet ve egzersizle birleştirildiğinde belirgin bir şekilde kilo verilmesini kolaylaştırdığını ve bunun klinik testlerde kanıtlandığını iddia etti. Dr. Gruenwald ayrıca XL>S Medical’in 10 yıllık bir AR-GE çalışması sonrasında bitkisel çözüm olarak geliştirildiğini ve hiçbir yan etkisi olmayan bir ürün olarak 19 ülkede piyasada olduğunu kaydetti.

XL>S Medical'in üç tipi bulunuyor:

Kızarmış patates, krema tutkunlarına: YAĞ TUTUCU
Kızarmış patates, peynir, soslar, kuzu pirzola, krema ve sosis gibi yağ açısından zengin gıdaları tüketmeyi sevenlere yağ tutucu tablet öneriliyor. Yağ tutucu tablet besinsel yağlardan emilen kalorileri yaklaşık yüzde 27 oranında azalttığı iddia ediliyor. Kaktüs yapraklarından elde edilen patentli bir lif kompleksinden oluşan XL>S Medical Yağ Tutucu üzerinde yapılan klinik çalışmalarda 3 gün içinde vücut ağırlığında ortalama 0.72 kg azalma tespit edildiği belirtiliyor.

Ayrıca yüzde 80 oranında tokluk hissinde güçlü bir artış olduğu gözlemlendiği, 42 gün içinde kolesterol ve metabolik sendromu yüzde 39 azalttığı iddia ediliyor. Besinsel yağlardan alınan kaloriyi azaltarak kilo vermek isteyenler, her ana öğünden sonra 2 ila 3 tablet, kilo kontrolü için ise her ana öğünden sonra 1 ila 2 tablet sıvıyla birlikte alıyor. Hiçbir yan etkisi olmayan XL>S Medical Yağ Tutucu’nun günde 6 tabletten fazla alınmaması tavsiye ediliyor.

Ekmek ve kurabiyeden vazgeçemeyenlere: KARBONHİDRAT ÖNLEYİCİ
"Makarnayı seviyorum" diyenler ile ekmek, pirinç, patates, tahıllar ve kurabiyelerden uzak duramayanlara özel hazırlandığı söylenen ürün, karbonhidrat açısından zengin gıdalar tüketmenin kiloyu etkilediğinin bilincinde olan ancak karbonhidrat tüketimini bir türlü artıramayanlar için tokluk hissi sağlamayı amaçlıyor. XL>S Medical Karbonhidrat Önleyici’nin, yaklaşık yüzde 66 oranında karbonhidrat emilimi sağladığının klinik testlerle kanıtlandığı belirtiliyor. Aynı testte tableti kullananlarda 4 hafta içinde yaklaşık 3.9 kg kilo kaybı ve bel çevresinde 8.25 cm azalma tespit edildiği de açıklanıyor.

Çikolata ve çerezsiz olmaz diyenlere: İŞTAH AZALTICI
Enerjiyi artırmak için tatlı ve tuzlu atıştırma ihtiyacı hissedenlerle, iştahını kontrol edememekten yakınanlara özel hazırlanan tabletle kilonun korunmasına yardımcı oluunduğu iddia ediliyor. Şeker, çikolata, çerez, cips, kurabiye ve kek düşkünlerine özel hazırlanan ürün ile 2 ay içinde ortalama 2.5 kg kilo kaybının klinik olarak kanıtlandığı belirtiliyor. Aynı testlerde 2 ay içinde toplam kolesterolde ortalama 22 mg azalma da görüldüğü bildiriliyor.

Yan etkisi olmadığı söylenen iştah azaltıcı kapsülü öğünlerden 30 dakika önce, atıştırmayı önlemek için 2 ila 3 kapsül olarak dolu bir bardak suyla almak gerekiyor. Uzmanlar, hiçbir yan etkisi bulunmadığını söyledikleri tabletin günde 9 adetten fazla alınmamasını da tavsiye ediyorlar.

Önemli not: Uzmanlar, kilo vermek için sadece bu ilaçlara başvurulmasının etkili olmayacağını, egzersiz ve sağlıklı beslenmenin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyorlar. Ayrıca ürünü kullanmadan önce mutlaka doktora danışmak gerekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER