Pudra.com 01.06.2011

Zayıflatan yemekler diyetyemegi.com'la ayağınıza geliyor

"Diyetteyim ama her gün ne yiyeceğimi bilmiyorum" diyenlerdenseniz, müjde! Konusunda uzman doktorlar ve diyetisyenlerin tecrübeleriyle hazırlanan yepyeni bir beslenme sistemi diyetyemegi.com Türkiye’de...

Türk damak tadına uygun yemekleri, sous-vide pişirme tekniğiyle hazırlayan ve düşük kalori değerleriyle müşterilerine sunan www.diyetyemegi.com, sağlıklı beslenme ve zayıflama konusunda Türkiye’de bir çığır açıyor.


Dr. Murat Topoğlu ve Dr. Ümit Aktaş’ın öncülüğünde kurulan diyetyemegi.com, dünyaca ünlü sous-vide pişirme tekniğini kullanıyor ve müşterilerine düşük kalorili olduğu kadar yüksek lezzetli yemekler sunuyor.

Sous-vide pişirme tekniği nedir?
Besinler, havası alınmış özel vakumlu kapların içinde düşük ısıda ve minimum yağ kullanılarak uzun sürede pişiriliyor. Pişirme esnasında besinlerde minimum su kaybı meydana geliyor ve böylece besin değerini kaybetmeyen sağlıklı yemekler hazırlanıyor.

Hazırlanan yemekler hava almayan, akıntı yapmayan vakumlu kaplarda paketleniyor, pastörize ediliyor. Böylece her türlü zararlı mikroorganizma yemeklerden uzaklaştırılıyor ve yemekler uzun süre dayanıklı hale geliyor. Bu sayede, müşterilere taze taze ulaştırılıyor.

diyetyemegi.com nasıl çalışır?
Siteye giriş yaparak üye olduğunuzda, yemek planları sayfasında dilediğiniz paket alternatifini seçip sipariş adımına geçiyorsunuz. Bu adımda ödeme işlemleri gerçekleştiriliyor ve sipariş diyetyemegi.com sistemine aktarılıyor. Sipariş edilen paket en kısa zamanda size iletiliyor.

Diyetyemegi.com'un sağladığı avantajlar
“Düşük kalori, yüksek lezzet!” sloganıyla hareket eden diyetyemegi.com sağlıklı, lezzetli, düşük kalorili ve pratik ürün yelpazesi sunuyor. Yemek planlarının uzman doktor ve diyetisyenler tarafından hazırlanıyor oluşu diyetyemegi.com’u benzer diyet programlarından ayırıyor.


Yemek paketi siparişi veren kullanıcı, bir form doldurarak tüm sağlık bilgilerini ve yemek tercihlerini diyetyemegi.com ile paylaşıyor ve diyetyemegi.com diyetisyenleri bu bilgiler ışığında kullanıcının günlük öğünlerini hazırlıyor. İşte bu sayede diyetyemegi.com paketleri kişiye özel olarak oluşturuluyor.

Paketi eline ulaşanlar, kendilerine paketle birlikte gönderilen programı doğru bir şekilde uyguladıkları takdirde yavaş yavaş kilo kaybetmeye başlıyorlar ve diyetyemegi.com ürünlerini doktor kontrolünde, düzenli bir şekilde kullanarak arzuladıkları kiloya kavuşuyorlar.

Ayrıntılı bilgi için www.diyetyemegi.com’a bakabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER