19.02.2016

Ayşe Tolga ''İyilik sende'' diyor!

Oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga yeni kitabı ''İyilik sende'' ile iyi hissetmeyi, zinde kalmayı, fit olmayı ve hastalıklardan kurtulmayı anlatıyor.

Oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga'nın Destek Yayınları tarafından basılan yeni kitabı “İyilik Sende”, sağlıklı yaşam için tüketilen yiyeceklerden uyku düzenine, kullandığımız kozmetiklerden giyeceklerimize kadar her şeyin bir tercih değil, hayat tarzı olması gerektiğini anlatıyor. Ayşe Tolga kitabında, “İyi Olma” halini anlamayı ve sağlığımızı korumanın yolları­nı anlatırken, sağlıklı bir hayat sürebilmek için kim olduğumuzu bulmak ve zinde kalabilmeyi başarmak gerektiğini söylüyor. Ayşe Tolga, hastalıklardan kurtulmak için gücün ve farkındalığın kişinin kendisinde olduğunu belirtiyor.

Ayşe Tolga'dan ''İyilik sende''!
 
İyilik Sende, kilodan selülite, kronik yorgunluktan dinmek bilmeyen ağrılara, uyku sorunundan sivilcilere kadar bedensel boyutta yaşanılan sağlık şikâyetlerinin yanı sıra, depresyon ve kaygı bozukluğu gibi ruhsal ve zihinsel sıkıntıların çözümüne yönelik, bilimselliği kanıtlanmış yüzde yüz etkili pratik tarifleri de okuyucuna etkili bir şekilde sunuyor. Ayrıca evrendeki her şeyin birbiriyle uyum içinde olduğu bu nedenle bütünsel yaklaşımı detaylarıyla konu edinen Türkçedeki ilk kitaplardan biri olan "İyilik Sende", Batı yaklaşımı iyileşme sistemlerinin eksikliklerini ve bütünsel şifanın önemini de okuyucularına aktarıyor.
Ayşe Tolga İyilik Sende diyor 1
 

Hayatı nasıl yaşarsak bize o şekilde geri döner

Hayatı nasıl yaşarsan onun kişiye o şekilde döndüğünü söyleyen yazar Ayşe Tolga, “Kendimle nasıl ilgilendiğimi, bedensel ve zihinsel şifa sistemlerini araştırdıkça, sadece aklın baş tacı edildiği günümüz dünyasından sıyrılıp, sezgilerin ve içsel seslerin bastırılmadığı kadim zamanlardaki bilgilerin ne kadar doğru, hakiki ve gerekli olduğunu anlamamla ve bu bilgileri çevremle paylaşmak istememle başladı her şey. Ben, sağlıklı yaşamanın yediğim yiyeceklerden uyku düzenime, kullandığım kozmetiklerden giyeceklerime kadar bir tercih değil, hayat tarzı olması gerektiğini anlamış ve bunları uyguladıkça, kendini bedenen ve ruhen ne kadar iyi hissettiğini deneyimlemiş biri olarak sizinle bunu paylaşmak için buradayım. İşte bu kitapta, bu zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak iyi olmanın uzunca bir süredir kendimde uyguladığım ipuçlarını bulacaksınız.” diyor.
 
Kitabın ilk baskısının tüm geliri eğitim imkanı olmayan üniversiteli kızlara eğitim desteği sağlayan Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne bağışlanacak.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Yeni çıkan sağlıklı beslenme ve diyet kitapları
Yeni yeni raflarda gördüğümüz sağlıklı beslenme ve diyet kitaplarına sizler için inceledik. Yeni çıkan diyet kitapları Pudra.com'da.

Baştan aşağı sağlık önerileri
Sindirim sisteminizden ellerinize, başınızdan gözlerinize, ayaklarınızdan midenize; pudra.com tüm vucudunuz için sizlere kapsamlı bir sağlık rehberi hazırladı.

aisha İstanbul ürünleriyle evde SPA keyfi
aisha İstanbul'un yasemin kokulu banyo ve vücut serisi bir harika... Hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirmek için aisha ürünlerine mutlaka göz atın...

Biorezonans nedir? Hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır?
Biorezonans, tedavi edilemeyen alerjiler, kronik yorgunluklar, ağrılar ve 'nedeni bilinemeyen hastalıklar'ın tedavisinde kullanılıyor. Op. Dr. Hasan İlkehan alternatif tedavi yöntemi biorezonans ile ilgili sorularımızı yanıtladı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER