@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2011

Kadın sağlığıyla ilgili 6 yeni gerçek

Yakında “Bedenim ve Ben” adıyla Türkçe çeviri ve adaptasyonu çıkacak olan “Our Bodies, Ourselves”in orijinalinden kadın sağlığıyla ilgili 6 gerçeğe Pudra.com sayfalarında yer veriyoruz.

Kadın sağlığıyla ilgili 6 yeni gerçek ourbodies ourselves 1
1/8
Söze, şimdiye dek dünyada 21 dile çevrilmiş ve adaptasyonu yapılmış Boston Women Health Book Collective tarafından hazırlanmış “Our Bodies, Ourselves” adlı kitaptan başlamak gerekiyor. Tek bir kitap içinde kadın sağlığı ile ilgili temel bilgilerin yanı sıra bunu etkileyen sosyal, kültürel, ekonomik ve politik faktörleri de tartışan bu çalışma, Türkiye’de Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye için “Bedenim ve Ben” adıyla çevrilip adapte edilecek.

Kitapta, Türkiye’deki kadınların sağlıklarını ve bedenleri ile olan ilişkilerini etkileyen sosyal yapı, siyasal düzenlemeler, geleneksel uygulamalar, dini ve ideolojik yaklaşımlar ele alınacak. Pek çok kadın örgütünün de destek verdiği “Bedenim ve Ben” çalışmasıyla ilgili detaylı bilgi almak için www.bedenimveben.org adresine bakabilirsiniz.

Kitap henüz Türkiye’de Türkçe çeviri ve adaptasyonu ile ortaya çıkmadan önce biz orijinalinden kadın sağlığıyla ilgili 7 gerçeği Pudra.com sayfalarına taşıyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2