@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.04.2012

Kanserin farkında mısınız?

1-7 Nisan Kanser Haftası, kanser konusunda bilinçlenme ve tedaviye geç kalmadan korunma konusunda bilinci artırmak için kutlanıyor. Siz kanserin ne kadar farkındasınız?

Günümüzde sık görülen kanser hastalığı konusunda bilinci artırmak için 1-7 Nisan tarihleri dünyada Kanser Haftası olarak kutlanıyor.

Kanserin farkında mısınız?

Dünyada en önemli halk sağlığı sorunu olarak kabul edilen, kişinin hayat süresini önemli ölçüde kısaltan ve hayat kalitesini olumsuz etkileyen "kanser hastalığı" ölümler arasında kalp hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alıyor.

Kanser konusunda bilinçli olmak, en önemlisi geç kalmadan korunmak gerekiyor. Pudra.com'un kanser hakkında detaylı bilgiler içeren konularını okumanızı tavsiye ederiz.

Kanser hastalarına yaşamsal öneriler

Kanser hastaları hem yaşamsal hem de estetik kaygılarını gidermek için nelere dikkat etmeli, nelerden uzak durmalı? Pudra.com sayfalarındaki bu önerileri tüm kanser hastalarıyla paylaşmanızı öneririz.

Dr. Mehmet Öz'den kanseri önleme yolları
4 Şubat Dünya Kanser Günü... Kanser hakkında bilinçlenmeyi amaçlayan bu özel günün öncesinde Dr. Mehmet Öz, karaciğer, prostat, kolon, pankreas, meme, yumurtalık, mide ve cilt kanserlerinden korunma yollarını açıklıyor.

Kanserle savaşmanın 10 yolu
Araştırma sonuçlarına göre kansere yakalanma riskini en aza indirmek için hayat biçimimizde ve alışkanlıklarımızda yapacağımız bazı küçük değişiklikler çok işe yarıyor. İşte, Pudra.com’un kanser riskini azaltan savaşçılar listesi…

Hocalar "Kansere çözüm var" diyorlar

Prof. Erkan Topuz, Prof. Ahmet Rasim Küçükusta, Prof. Alp Özkan, Prof. Canan Efendigil Karatay gibi 13 hocanın bir araya gelerek oluşturduğu "Kansere Çözüm Var!" adlı kitap, kanser için somut ve uygulanabilir reçeteler sunuyor.


Etiket: hastalıklar, kanser
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER