@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.04.2016

Parmak boyunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Yüzük ve işaret parmağınızın boyu arasındaki fark, kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor. Etkiletici bir insan mısınız yoksa iyi bir iletişimci mi?

Her gün bilim adamlarının ilginç bir araştırma sonucunu okuyoruz. Bu araştırmalardan bazılarının oldukça eğlenceli olduğu kesin! Yeni yapılan bir çalışma sonucuna göre el parmaklarınıza bakarak kişiliğiniz hakkında ipuçları bulabilirsiniz. Öyle ki, yüzük parmağınızın uzunluğu anne karnındayken aldığınız testosteron miktarını açığa çıkarıyor. Eğer daha fazla testosteron hormonu aldıysanız yüzük parmağınız, işaret parmağınızdan daha uzun oluyor. Parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında neler söylediğini öğrenmek için sol elinizi düz bir şekilde uzatın ve şemada gördüğünüz A, B veya C seçeneklerinden hangisine uygun olduğunuzu bulun.

Parmak boyunuza göre kişiliğiniz hangisi?
 
parmak

A Grubu: Çok etkileyici bir insansınız

Bu gruptaki insanların yüzük parmağı işaret parmağından daha uzun oluyor. A grubunda bulunuyorsanız, insanlarla flört etmeyi seviyor ya da başkalarının sizle flört etmek istediğini fark ediyorsunuz. Özgüvenli ve çok etkileyici bir insansınız. Risk almayı seviyorsunuz. Bazen biraz agresif olduğunuz söylenebilir fakat ne istediğini bilen bir yapınız var. Size en uygun meslekler asker, satış müdürü ya da CEO.
 

B Grubu: Doğuştan lidersiniz

Bu gruptaki insanların işaret parmağı yüzük parmağından daha uzun oluyor. B grubundaysanız, bulunduğunuz ortamı yönetmeyi seven lider ruhlu birisiniz. Doğuştan lider olarak yaratılmışsınız. Hızlı hareket ediyor ve diğerlerine yol gösteriyorsunuz. Çözüm üretmeyi ve bir şeyleri çözmeyi seviyorsunuz. Size en uygun meslekler siyasetçi, yazar ya da öğretmen. (Özgüven nasıl kazanılır? başlıklı yazımız da ilginizi çekebilir.)
 

C Grubu: Çok iyi iletişim kuruyorsunuz

Bu gruptaki insanların işaret parmağı ile yüzük parmağı aynı uzunlukta oluyor. C grubundaysanız iletişim yeteneğiniz çok yüksek. İnsanlar size sırlarını rahatlıkla açabiliyor. Oldukça dengeli bir insansınız ve bir şeyi söylemeden önce iki kere düşünüyorsunuz. Diğer insanları en çok ihtiyacı olduğu zamanlarda rahatlatma gibi bir özelliğiniz var. Sakin, sıcak ve yardımsever birisiniz. Size en uygun meslekler hemşire, sosyal hizmetler veya terapist. (Sabır nasıl kazanılır? başlıklı yazımız da ilginizi çekebilir.)
 
Kaynak: huffingtonpost.com


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Yüze göre karakter analizi
Alın, burun, çene, kaş, göz ve dudaklar kişilik özellikleri hakkında bilgi veriyor.

Gülüşünüz karakterinizi yansıtıyor mu?
Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Çağdaş Kışlaoğlu, kişiliğinizi kolaylıkla dışarıya yansıtabileceğiniz gülüş tasarımı hakkında merak edilenleri anlattı…

Uyku pozisyonlarının anlamları
Birinin gerçek kişiliği hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız onun uyurken aldığı pozisyonu bilmelisiniz. Çünkü bilim insanları, uyku pozisyonlarının kişilik yapıları hakkında ipucu verdiğini söylüyorlar.

Nasıl çanta seversiniz?
Zımbalı, zincirli, klasik veya spor... Nasıl çantalardan hoşlanıyorsunuz? Hepsinin bir anlamı var, biliyor muydunuz?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER