@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2014

Sigarayı bırakma yöntemi: Biorezonans

Biorezonans ile sigara bırakma tedavisinin nasıl gerçekleştiğini Op. Dr. Hasan İlkehan'a sorduk. Genellikle tek seansta sigarayı bırakmanın detaylarını Pudra.com'da okuyun.

Biorezonans, tedavi edilemeyen alerjiler, kronik yorgunluklar, ağrılar ve 'nedeni bilinemeyen hastalıklar'ın tedavisinde kullanılıyor. (Biorezonans nedir? Hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır? başlıklı haberimizi okuyarak detaylı bilgi alabilirsiniz.) Ama aynı zamanda sigarayı bırakmada etkili yöntemlerden biri. Op. Dr. Hasan İlkehan'a Biorezonans ile sigara bırakmanın nasıl gerçekleştirildiğini sorduk.

Sigarayı bırakma yöntemi: Biorezonans

"Biorezonans, vücudun hücre, doku ve organlarının yaydığı sağlıklı frekansları da, hastalık yapıcı frekansları da tespit edebiliyor. Biorezonans tedavi yöntemi, bu frekansları birbirinden ayırıp, tedavinin ihtiyacına göre ters çevirip, büyütüp ya da birleştirip modifiye ederek vücuda geri vererek gerçekleşiyor.

Bu teknikle tüm maddelerin elektromanyetik frekans kalıplarını elde etme şansımız var. Sigarayı bırakmaya karar veren kişiler için de aynı teknik kullanılıyor. Seansa geldiğinde kişinin içtiği sigaranın frekans kalıbı elde ediliyor ve sigara bırakma terapisinde kullanılıyor.

Kişiden son bir sigara içip, izmarit kısmını cam bir tüp içerisine koyması istenir. Biorezonans cihazının giriş kısmına, kişinin içtiği son sigara ile tükürük örneği yerleştirilir. Bu tükürük örneğinden ve sigara izmaritinden, "kişiye özel" nikotin elektromanyetik frekans kalıbı çıkarılır. Tesbit edilen bu frekans kalıbı ters çevrilip 64 kat büyütülerek elektrotlar ve manyetik minder aracılığıyla vücuda geri verilir. Vücuttaki nikotin frekansı, ters frekansıyla karşılaştırılır. Bu işlem ile bünyedeki nikotin frekansı sıfırlanır.

Yaklaşık 60 dakika süren seans sırasında uygulanan frekanslar bir “çip”e yüklenir ve kişinin cildine yapıştırılır. Bir ay süreyle taşıması istenir. Böylece frekans alımı devam eder.

Biorezonans ile sigarayı bırakma tedavisinde genellikle tek seans yeterlidir. Biorezonans seansı sonrasında kişinin bünyesi sigarayı yabancı bir madde gibi algılamaya ve sigarayla daha önce hiç tanışmamış gibi davranmaya başlar. Sigaraya karşı bir tokluk ve isteksizlik oluşur. Kişi sigara dumanından aşırı derecede rahatsız olmaya başlar. Baş ağrısı, konsantrasyon güçlüğü ve sinirlilik gibi nikotin yoksunluğu belirtileri ortaya çıkmaz. Vücut sigarayı yabancı bir madde olarak algılayacağı için hızla bu maddeden kurtulmaya çalışır.

Nikotinin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlamak için kişilere bir ay süreyle günde 2-2.5 litre yani 8 -10 bardak su içmeleri önerilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER