@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2017

Ünlülerin fitness antrenörlerinden sıradışı öneriler

Hollywood yıldızlarının fitness antrenörleri hiçbir yerde bulamayacağınız sıradışı ipuçları verdi. Ünlülerin fitness sırları Pudra.com'da.

Birçoğumuz egzersiz ve sağlıklı beslenmenin bir hayat tarzı olması gerektiği konusunda hemfikiriz. Ama bazen özel bir gün, düğün veya yaz tatili öncesi fit görünmek için hızlı forma sokan programlar da uygulamıyor değiliz. Fit olmak uğruna büyük hatalar yapmamak, sağlığımızı tehlikeye sokabilecek yolları asla denememek gerekiyor.

Ünlülerin fitness antrenörlerinden sıradışı öneriler

Her zaman formda ve güzel görünmeyi başaran ünlülerin fit görünmek için neler yaptıklarını merak ettik ve yıldızların antrenörlerinin bu konuda neler önerdiğini araştırdık. Baştan söyleyelim bunlar yedi günlük meyve suyu detoksu veya "her sabah spor yapın" gibi öneriler değil. Bunlar fitness rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak önemli ipuçları. Bu sıradışı öneriler, bedeninizde önemli farklar yaratabilir. Hangi ünlü, hangi egzersiz yöntemini tercih ediyor ve ne kadar uyguluyor? diye merak ediyorsanız, ünlülerin zayıf kalma sırları ve tercih ettikleri sporları Ünlülerin egzersiz sırları haberimizde okuyabilirsiniz.

Hollywood yıldızlarının fitness antrenörlerinden işte sıradışı öneriler...
 
Gunnar Peterson
Çalıştırdığı ünlüler: Kendall Jenner, Sofia Vergara, Jennifer Lopez
 
"Karbonhidratların en büyük düşmanımız olduğu tamamen şehir efsanesi, beyin ve vücut fonksiyonlarımızın doğru çalışması için karbonhidrata ihtiyacımız var. Ben müşterilerime karbonhidratları antrenmandan önce ve hemen sonra tüketmelerini söylüyorum. Böylece vücut, antrenman sonrasında karbonhidrat, protein ve yağ gibi mikro besinleri aldığından emin oluyor ve kendini onarıyor. Tabii ki işlenmiş gıdaları değil, tam tahıllı yiyecekleri öneriyorum. Koşu bandını vakit kaybı olarak görüyor ve hızlı yol almak mı istiyorsunuz? O zaman vücudunuzu hızlıca şekillendirmenin en iyi yollarından biri ağırlık ile çalışmak. Kesinlikle sonuç alacaksınız... Ve yine aynı şekilde eğer vaktiniz az ise ben kombinasyon hareketleri yani kombo yapmayı öneriyorum. Mesela 30-60 saniyelik tekrarlar halinde şınav, çömelme ve bisiklet çevirme hareketlerini birleştirdiğimiz kombolar var. En iyi yanı da hiç alete ihtiyaç duyulmaması... Egzersiz sırasında çok fazla elektrolit kaybı yaşanıyor. Normal su vücut için gerekli mineralleri karşılamaya yetmiyor. Antrenman sırasında ve sonrasında mutlaka elektrolit seviyenizi dengeleyecek içecekler tüketmenizi öneriyorum."
 
Harley Pasternak
Çalıştırdığı ünlüler: Kim Kardashian, Kanye West, Rihanna
 
"Bana göre elinizden gelenin en iyisini yapmak antrenman sırasında ne kadar efor harcadığınız değil, geriye kalan 23 saatte neler yaptığınız... Benimle çalışan tüm müşterilerimden birer adım sayıcı almalarını ve gün içinde ne kadar adım attıklarını saymalarını istiyorum. Günde en az 10 bin adım atmanız gerekli. Bunun için gün içinde farklılıklar yaratmanız gerekiyor. Arabanızı gideceğiniz yerin biraz uzağına park edin veya öğlen yemeğinden sonra çıkıp biraz yürüyün (Instagram hesabınızı sonra da kontrol edersiniz). Gün içinde bol su içmek hem cildinize iyi gelir hem de enerjinizi yükseltir ama en önemlisi çok fazla acıkmazsınız ve böylece yememeniz gereken zararlı yiyeceklerden uzak durabilirsiniz. Günde en az üç litre sıvı tüketmeniz gerekiyor ve bunlar kalorisi düşük içecekler olmalı... Her gün saatlerce kan ter içinde egzersiz yapmak zorunda değilsiniz. Sadece günde 10 dakika ayırmak bile sonuç verir. Her gün vücudunuzun farklı bir bölgesini çalıştıracak bir egzersiz seçin, 20-25 tekrarlı 4-5 set halinde yapın. Benim en favori hareketim reverse lunge... Ben yoğurt yemeyi çok seviyorum. Öğün aralarında düşük şekerli, yüksek proteinli atıştırmalıklar tercih edebilirsiniz."
 
Ashley Borden
Çalıştırdığı ünlüler: Reese Witherspoon, Ryan Gosling, Christina Aguilera
 
"Tabata antrenmanlarını çok seviyorum ve faydalı buluyorum. Tabata, çok kısa sürede seri hareketler yapıp ara verdiğiniz bir egzersiz disiplini. Önce 20 saniye boyunca çok yüksek yoğunlukta egzersiz yapıyorsunuz, ardından 10 saniye ara veriyorsunuz ve bunu sekiz kere tekrarlıyorsunuz. Biraz zorlayıcı ama vücudunuzda inanılmaz farklar yaratıyor... Birçok insan yağ içeren besinlerin hemen kilo aldıracağını düşündürüyor, hayır bu yanlış. Yağ sizi tok tutar ve kan şekerinizi yükseltmez. Öğün aralarında faydalı yağ içeren tuzsuz badem yemeyi çok seviyorum. Yanında meyve de yiyebilirsiniz. Mesela çeyrek avokado yemek iyi bir ara öğün seçeneği... Müşterilerime antrenman sırasında ağırlık yeleği giymelerini öneriyorum. Ne yaparsanız yapın ağırlık taktığınız zaman kesinlikle ekstra kalori harcıyorsunuz. Ayrıca kesinlikle antrenman sonrasında foam roller ile masaj yaptırmalarını öneriyorum. Kaslarınızın daha iyi çalışabilmesi için harika bir yöntem."
 
Kaynak: Refinery29

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kim Kardashian korsesi ile egzersiz yapmak inceltiyor mu?
Kim Kardashian'ın bel çalıştırıcı korsesi ile yeniden gündeme gelen korseyi ve korsenin kadın vücuduna zararlarını Pudra.com araştırdı.

Jennifer Lopez’in sıkı kalçalarının sırrı
Siz de Jennifer Lopez gibi diri ve sıkı bir popoya sahip olmak istiyorsanız, Pudra.com'un beslenme ve egzersiz önerilerine kulak verin.

10 dakikada 100 kalori yakmanın yolları
Spor yapmak için bol vakit gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Her zaman değil. Kısa zamanda çok kalori yakarak formda kalmanızı sağlayacak egzersizleri Pudra.com’dan öğrenin.

Yeni masaj trendi: Foam Roller
Kasları dinlendirmek için kullanılan Foam Roller'ı, Street Workokut’tan Personal Trainer Deniz Erol ve Pilates Trainer'ı Ayşe Sarı Pudra.com'a anlattı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER