burcu aydin
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Yaza düz bir karınla girmek için yapılması gerekenler

“Göbek yağlarından kurtulmak bir hayal” diyenlere itirazımız var! Yapmanız gereken sadece doğru yolları öğrenmek. Dt. Burcu Aydın, Pudra.com okuyucuları için bu doğru yöntemleri açıklıyor.

Yaza düz bir karınla girmek için yapılması gerekenler burcu aydin 1
1/6
Yaz geldi bile… Uçuşan elbiselere, incecik giysilere hazır mıyız? Bazılarınız “hayır” mı diyor? Yoksa siz de şu pırtlayan göbek çıkıntısından mı muzdaripsiniz? Yani yaza düz bir karınla girmek sizin için hayal… İtiraz ediyoruz, bu bir hayal olamaz! Göbek yağlarınızdan kurtulmak için izlemeniz gereken yolları öğrenmelisiniz sadece.

Bazı kadınlar için düz bir karın, yorgun düşene kadar yapılan mekikler, fedakarlık yapılan tatlılar, bilinçsizce uygulanan protein ağırlıklı diyetleri akla getirir. Tüm kaçınmalara rağmen bir türlü düzeltilemeyen göbek yağlanması probleminin altında üç bilimsel ana neden yatar: Yanlış besleniyorsunuz, yanlış egzersiz programı uyguluyorsunuz ya da kronik stres altındasınızdır. Double Check Sağlıklı Yaşam Akademisi’nden Dt. Burcu Aydın kendisine bu şikayetle başvuran kadınlara verdiği önerileri Pudra.com’la paylaştı.

Dcakademi.com
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2