Prens Harry ve Meghan Markle evlendi!

Prens Harry ile Meghan Markle bugün evlendi. Tüm dünyanın izlediği Kraliyet düğünü için İngilizler de Windsor Şatosu önünde nöbet tuttu.

Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle bugün evlendi. Canlı yayınlanan düğünü dünyada milyonlarca kişi seyretti. En az taze çift kadar heyecanlı olan İngiliz halkı da düğünün yapıldığı Windsor Şatosu önünde nefesini tutarak selamlamayı bekledi.

Tüm dünya basını Saray'ın önünde nöbet tuttu

Sonunda sadece İngilizler'in değil, tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği düğün günü geldi. Amerika, Kanada gibi pek çok ülkeden insan da sadece bu düğün için Windsor Şatosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Tüm dünya basını, bu özel gün için muhabirlerini Şato'nun çevresine konuşlandırdı. 

Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'nin düğün davetlileri arasında George Clooney ve eşi Amal Clooney, David Beckham ve Victoria Beckham, Oprah Winfrey gibi pek çok ünlü yer aldı.

Prens Harry'nin ağabeyi Prens William ile birlikte halkı selamlayarak geldiği düğüne Meghan Markle de annesi Doria Ragland ile birlikte geldi.

Megan Markle ve Annesi

Düğün, Windsor Şatosu'ndaki St. George's Şapeli'nde yapıldı.

Megan Markle Gelinlik
​Meghan Markle Windsor Şatosu'na girerken... Markle, düğün için son derece sade bir gelinlik seçti.
 
 
Megan Markle
 
Dünyanın en ünlü futbolcularından olan eski futbolcu David Beckham ile moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham da düğüne katılanlar arasındaydı. 

David Beckham ve Victoria Beckham

ABD'li oyuncu George Clooney ile Lübnan asıllı İngiliz olan eşi, insan hakları avukatı Amal Clooney de düğüne gelenler arasındaydı.
 
George ve Amal Clooney
İlgili haberimiz: 

Prens Harry ile evlenen Meghan Markle'ın gelinliği
Meghan Markle ile Prens Harry, görkemli bir Kraliyet düğünü ile dünyaevine girdi. İşte Meghan Markle'nin çok konuşulan gelinliği hakkında detaylar...

İngilizlerin Kraliyet düğünü coşkusu
Prens Harry ve Meghan Markle 19 Mayıs günü düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Kraliyet düğünü İngilizler arasında da coşku ile kutlandı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğün fotoğrafları
Prens Harry ve Meghan Markle'nin tüm dünyanın nefeslerini tutarak izlediği Kraliyet düğünü fotoğrafları Pudra.com'da!

Düğün öncesi yaşananlar

Windsor Şatosu’nun mutfağında hummalı hazırlık

Amerikan AP ajansına konuşan Kraliyet şef aşçısı Mark Flanagan, yemeklerin büyük bölümünün mevsim ürünlerinden yapılacağını ve Kraliçe II. Elizabeth’in sahibi olduğu tarlalarda yetiştirilen mahsullerin bolca kullanılacağını söyledi. 

Prens Harry ve müstakbel eşi Markle da düğünden önce mönüdeki yemekleri tattı. Nikahtan birkaç gün önce sunulan yemeklerin hazırlanmasına Windsor Kalesi’ndeki kraliyet mutfaklarında başlandı.

Hatıra parası basıldı

Kraliyet düğününü kutlamak için yeni 5 poundluk hatıra paralar bastırıldı. Üstlerinde Prens Harry ve Meghan Markle'ın çiftin birbirlerinin gözlerine sevgiyle bakan bir tasvir olan hatıra paralar gümüş, bakır ve nikelden oluşuyor. Tasarım, Royal Mint'in Sikke Tasarım ekibinin bir üyesi olan Jody Clark tarafından oluşturuldu.

Markle'nın ailesinden pek çok insan davetli değildi

Markle’ın 2500 davetli arasında akrabalarına yer vermediği ortaya çıktı, Markle’ın 52 yaşındaki ablası Samantha Markle’ı davet edilmemesi üzerine isyan etti. Samantha Markle Twitter’dan, “Bu saygısız ve insancıllıktan uzak bir şey. Eğer 2000 yabancı davet ediliyorsa Markle’lar da davet edilmeli” şeklinde not düştü. Abla Markle, “Amcamız, ağabeyi, ben, 30 yıllık arkadaşı, yeğenleri. Yakınlık önemli değil. Aile ailedir!” yorumunu yazdı.

Markle'nın babası düğüne katılamadı

Davetli olup olmadığına dair şaibeler sürerken, baba Markle, geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle düğüne katılamadı.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2