› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2009

Erkek arkadaşıma/eşime hediye ne alabilirim?

Erkek arkadaşınıza veya eşinize, hediye almadan önce PUDRA'nın önerilerine göz atın.

Yılbaşı yaklaşırken hepimizi bir hediye telaşı aldı başını gitti... Kime ne alacağımızı düşünmeye, mağazaları gezmeye başladık. Hediye alışverişinize yardımcı olabilecek bir rehberle yılbaşı alışverişinize biz de katkıda bulunmak istedik.

Eşinize veya sevgilinize ne alacağınıza henüz karar veremediyseniz, önerilerimize göz atın.

Giyimden parfüme, cep telefonundan saate hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.

Yılbaşı için erkek arkadaşınıza veya eşinize alınabilecek bir çok hediye çeşidi var. Fakat önemli olan en doğru seçimi yapabilmek. Sizin için özel birine hediye almak karmaşık iştir, hediyenin maddi değeriyle ölçülemez çoğu zaman. O yüzden alacağınız hediyenin onu memnun etmesi, etkilemesi yeterlidir.





Bir erkek için alınabilecek en kalıcı hediyelerden biri şüphesiz bir kol saatidir. Swatch'ın 2010 tasarımlarına mutlaka bakmanızı öneririm. Erkekler için çok güzel saatler var. Özellikle siyah olanları... Bütçeniz biraz daha genişse, Armani ve Hugo Boss'un saatleri de şık bir alternatif olabilir.





Parfüm ise etkileyici ve kalıcı kokusuyla sevgilinizi çok mutlu edebilecek bir hediyedir. Kendisini her tende farklı ifade ederek, tıpkı el yazısıyla yazılmış bir mektup gibi kişisel bir anlam kazanan, gizemli bir erkek kokusu isterseniz, "Encre Noire" den daha etkili bir parfüm düşünemiyorum. Baştan çıkaran, güçlü, ağaçsı bir koku...

Mutluluğun kokusu "Clinique Happy For Men" ise, yumuşakve naif notalarıyla hafif kokulardan hoşlananlara...





Tekonoloji düşkünü bir eşiniz varsa, Toshiba size iddalı seçenekler sunuyor. Bu sene yılbaşın da hediye etmek için seçilecek favori ürünlerinin altın, gümüş, platin kaplama şık tasarımlı mini harddiskler olacağını söyleyen Toshiba, netbook, dijital kamera ve LED TV'nin de tercih edileceğini öngörüyor.

Adidas, Nike, Converse ve G-star'da sevdiğinizi mutlu edecek markalardan. Özellikle spora düşkün biriyse, spor ayakkabıya bayılacaktır.


Giyimden parfüme, cep telefonundan saate hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.



Hediye konusuyla ilgili diğer haberlerimizi de okumak için tıklayın:

Kız arkadaşıma/eşime yılbaşı hediyesi ne alabilirim? Kız arkadaşınıza veya eşinize, yeni yıl hediyenizi almadan önce önerilerimize mutlaka göz atın.

Yeni yıl hediyesi nasıl seçilir? Hediye seçimini nasıl yapacaksınız? Hediye alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Hepsi pudra.com'da...

Çocuğuma yılbaşı hediyesi ne alabilirim? İşte bebeğiniz için alabileceğiniz yılbaşı hediyelerinden sizler için seçtiklerimiz!

Hediye bahane, bu kutular şahane! Siz hediyenizi seçin, gerisini Box-it'e bırakın! Şahane hediye paketlerine hayran olacaksınız.

Hediye alışverişini basitleştiren çözümler. Her yılbaşı arifesi aklınıza takılan soruların cevaplarını pudra.com'da bulabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2