hilal inan resize
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Değişmek için ne bekliyoruz?

Değişim için çaba göstersek de, hatta değiştiğimize inansak da istediğimiz mutluluğa bir türlü sahip olamıyoruz. Peki neden? Cevaplar Hilal İnan'da.

Kişisel Gelişim Danışmanı Hilal İnan, çocukluğumuzdan bu yana genetiğimize kodlanmış kurallar çerçevesinde şekillenen hayallerimiz veya kendimize ait olduğunu zannettiğimiz ancak yaşadığımız çevre ile sınırlanan beklentilerimizi, değişime dair düşüncelerini ve değişim için neler yapabileceğimiz ile ilgili görüşlerini Theta Healing yönteminden de bahsederek, Pudra.com okuyucuları için paylaştı.

Değişmek için ne bekliyoruz?

Çocukluğumuzdan itibaren hayal kurmaya başlıyor, hayalimizdeki hayatı yaşamak için elimizden geleni yapıyoruz. Hayalimizdeki okula gitmek istiyoruz, hayalimizdeki işte çalışmak istiyoruz, hayalimizdeki aşkı yaşamak için bekliyoruz. Gün geliyor hayallerimizi yaşarken buluyoruz kendimizi. Mutluluğu hep o hayallerin gerçekleşmesine şart koşuyoruz. Peki hayalleriniz gerçekleştiğinde mutluluğu yakalıyor musunuz? Ya da yeni kurulan hayaller için endişeleriniz, beklentileriniz devam ediyor mu? Hayalindeki işte çalışan hayalindeki evliliğe sahip çoğu tanıdığım hayallerinin gerçekleşmesine rağmen mutlu değil. Çünkü mutluluğu beklentiye bağlamadan sadece anı yaşayarak olacağının farkında değil.
 
Değişim için bir yerden başlamaya çalışsak da etrafımızda duyduklarımızı uygulamaya geçirsek de hatta değiştiğimize inansak da bir an geliyor ve aslında hala mutsuz olduğumuzu fark ediyoruz. İstediğimiz mutluluğa bir türlü sahip olamıyoruz. Peki neden?

Değişimi yürekten isteyin!
 
Öncelikle değişimi yürekten istemek gerek, yapabileceğinize, başaracağınıza inanmak, ama en önemlisi eyleme geçmek gerek. Bu da demek oluyor ki değişime içten başlamalısınız. İçten dışa yapacağın zorlu yolculukta doğru adımlar atarsan istediğin değişimi yakalarsınız. SWOT analizini yapmanız gerekiyor. Analizde çıkan sonuçlara göre değişim süreci planlamasını yapmalısını. İçten değişim sürecini başlattığın andan itibaren kendi mucizeni keşfetmeye başlayacaksınız.
 
Dıştan değişim zamanı başladığında vücut tipine ve doğru renklerini bulduktan sonra kendine uygun tarzı belirleyip hayata geçir. Çünkü stilinle “Ben buyum” dersin. Sana uygun olan renk tonlarını kullanmak hem seni daha iyi gösterecektir. Renklerin enerjindeki etkisini unutma.
Hayata yeniden konumlanmak için içten dışa değişimin ardından son dönemde sıklıkla duyduğunuz Theta Heailing mucizesini de sizinle paylaşmak istiyorum.
 
Theta Healing yönteminin kurucusu Vianna Stibal adında bir şifacı, kendisine konulan kanser teşhisi ile aydınlanma yaşamış ve Theta Healing’i hayata geçirmiştir. Beyin dalgalarının ismi olan theta dan adını alan bu yöntemde kök inançlar, derin kazma yöntemi ile ortaya çıkarılır. Theta Healing ile his yüklemesi, şifa uygulamaları yapmak, vizyon yaratmak, ilişkilerdeki sorunların kaynağını bulmak mümkün.
 
Bu konuyla ilgili kendimden örnek vermek istiyorum. Benim de farkında olmadan olumsuz etkilendiğim inançlar hayatımda sorunlar yaratıyordu. Alıngan biriydim ve bunu onurlu, gururlu olmanın bir sonucu olarak değerlendiriyordum. Bu durumu da ben buyum diyerek kabul ediyordum. Önce eğitimini aldığım daha sonra ise uygulayıcısı olduğum Theta Healing ile tüm hayatım değişti diyebilirim. Aldığım eğitimlerde bunun bir kök inançtan oluştuğunu öğrendim. Alıngan biri olmamanın, kişisel algılama olmadan da yaşamanın nasıl bir his olduğunu keşfettim. Theta Healing’de başlangıç, ileri seviye, derin kazma, game of life, kilo ve ritim, ilişkiler modüllerini tamamladım. Öğrendim, deneyimledim ve şimdide uygulamasını yapıyorum.
 
Değişen dünyada değişmeyen olmak senin durman demektir. Değişmek için mucizeyi beklemeyin kendi mucizenizi keşfedin. Theta Healing ile de değişim yolunda tanışmanızı, mucizelerini yaşamanızı,  bunu deneyimleyen, Theta Healing ile yaşamanın farkını gören bir kişi olarak herkese öneririm.

Kişisel Gelişim Danışmanı Hilal İnan


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER