Karşı cinse çekici görünmek için renk seçimi

Enerjinizi yansıtmak için sizin renginiz hangisi, biliyor musunuz? Karşı cins bizi enerjimizle değerlendiriyor. Bunu unutmamak gerekiyor.

Saç renginizden, makyajda kullandığınız renklere, aksesuar seçiminize kadar her tür ayrıntıda size uygun tonların seçimi enerjinizi karşı cinse yansıtır. Bu nedenle renk seçiminiz ilişkiler alanında da size yardımcı olur. Bu yazımızda renk seçiminin dış görünüşümüze etkilerinden ve ilişkilere yansımasından bahsedeceğiz.

Karşı cinse çekici görünmek için renk seçimi

Enerjini yansıtmak için renginiz hangisi, biliyor musunuz? Karşı cins bizi enerjimizle değerlendiriyor. Bunu unutmamak gerek...
 
Günün modasına uygun şık bir kıyafetle, günün trend rengi oje sürülmüş bakımlı ellerinizle kendinizden son derece emin olarak partnerinizle buluştuğunuzda bir anda güveniniz yerle bir olabilir. Çünkü tırnaklarınızdaki mavi renkli ojenizden hoşlanmayan partneriniz ojelerinizi silmeniz için yanınızda aseton olup olmadığını öğrenmek ister, şaşırırsınız. Partneriniz sizi tanımamış mı, yoksa siz onunlayken kendiniz olmadınız mı? Kendinizi hangi sıfatlarla tanımlıyorsanız tarzınızı buna göre belirlemek önemli…
 
Sizi yansıtan, enerjinizi yansıtabildiğiniz giyiminiz karşı cinse çekici gelecektir.
 
Bir gün partneriniz sizi maç seyretmeye çağırır, siz de aceleyle dudağınıza elinize geçen bir ruju veya parlatıcıyı sürüp hemen evden çıkarsınız. Ardından partnerinizden gelen "dudağındaki ne?" sorusu size uygun olmayan bir rengi kullandığınızın ifadesidir.
 
Çözüm size uygun rengi bilmenizde... Cilt alt tonunuzun sıcak mı, soğuk mu olduğunu bilirseniz kullandığınız renkleri de buna göre seçersiniz.

İlgili haberimiz: Cildinize ve saç renginize uygun ruj seçimi
Ruj seçerken ten, saç, göz ve hatta diş rengi de son derece önemli. İşte Pudra.com okuyucuları için cilt ve saç rengine uygun sağlıklı ruj seçimi rehberi.

Sıcak alt tonda cilde sahipseniz soğuk tonda bir ruj sizi yorgun, enerjisiz, çökük gösterecektir. Makyaj ve üzerinizdeki kıyafetin rengi değil, siz dikkati çekmelisiniz. Üzerinizdeki kazağa yapılan bir iltifat sizin geride kaldığınızın göstergesidir.

İlgili haberimiz: Size uygun doğru kırmızı tonu bulma yolları
Kırmızı rengin canlandırıcı etkisini kimse inkar edemez. Tabii ki doğru kırmızı tonu ile. Hadi sizin için en doğru kırmızı tonu hangisi, birlikte bulalım.
 
Saç renginizden, makyajda kullandığınız renklere, aksesuar seçiminize kadar her tür ayrıntıda size uygun tonların seçimi enerjinizi karşı cinse yansıtır.
 
Bir NLP yöntemi... İletişimde başarılı olmak için onun yaptığı hareketleri hissettirmeden yapmak mesafe çözümü için, iletişim için doğrudur.
 
Her zaman söylediğim gibi iletişimde başarı sevgi ile mümkündür. Aşktan öte sevgi varsa sizin kalbinizle ilgilenir karşı cins... Özgüvenli, kendini değerli hisseden, onay beklemeyen, dişil enerjisini aktive eden kadın çekicidir.
 
Kendini çekici hisseden kadını herkes çekici görür. Saçı uzun olmayan çekici olamaz derler, dikkate almayın. Kısa veya uzun, hangi modeli taşıdığınızdır önemli olan...
 
“Gerçekten mutlu olan bir kadın erkekleri kendine çekerken diğer kadınları da çılgına çevirir”
Diyen John Irving çekiciliğin anlamını, yansımasını çok net açıklamaktadır.
 
Siz yine de çekici olmak için kendiniz olun, kendinizi olduğu gibi yansıtın. Başka kimliklerle karşınızdakini yanıltıp, şaşırtmayın.

Güzellikler sizinle olsun…


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER