irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

2012 Çin ejderha yılında neler olacak?

Çinliler yılbaşını büyük bir festivalle kutlarlar. 23 Ocak 2012 Çin takvimine göre yeniyılın başlangıcı. 2012'de büyük değişimlerin yaşanacağı ejderha yılına giriyoruz. Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu Pudra.com için ejderha yılında bizi nelerin beklediğini yazdı.

Her ejderha yılında olduğu gibi, bu yıl da değişim ve dönüşümlerle iç içe geçeceğimiz, adeta ezberimizin bozulacağı önemli bir yıl olacak. Bir önceki ejderha yılı olan 2000'de dünya Milenyum çağına girmişti. 2012'de ise onlarca yılın sonunda ortaya çıkan enteresan gelişmeler yaşayacağız ve adeta bizi transforme edecek değişimlerle karşılaşacağız.

2012 Çin ejderha yılında neler olacak?

Kendilerini bu büyük değişikliklere adapte edenler ve yeni düşünce şekline yer açanlar ejderha yılından pozitif olarak etkilenecekler; kalıplarını kırmayı ve zihinlerini önyargılardan arındırmayı başaracaklar.

Yeni bilince yer açamayıp eski kalıplar içinde kalanlar ise krizler karşısında korku ve depresyona düşecek, kaos içerisinde sürükleniyormuş gibi hissedecekler. Hatta sert ve agresif tepkiler verecek, başkaları üzerinde de stres yaratacaklar.

Son bir kaç yıldır 2012 ve özellikle 21 Aralık 2012 tarihi çok konuşuldu. 21 Aralık ile ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı. Her 13 bin yılda bir dünyanın Kundalini enerjisini değiştiren çok önemli bir olay gerçekleşir, 21 Aralık 2012'de de bu önemli olay gerçekleşecek. Dünyanın Kundalini enerjisi Tibet’ten Peru ve Şili’ye kayacak ve erkek enerjisinden dişil enerjiye geçecek.

Dünya Kundalini enerjisi kutbunun, karşı kutba geçtiği bu tarihte, dünyada insanların aydınlanması ve bilinç düzeylerinde bir yükseliş görülür. Aynı zamanda dünyayı çevreleyen elektromanyetik hatlara da bir frekans gönderilir ve insanlara daha yüksek bir bilgelik gelir. Daha gelişmiş bir bilinçle yeni düşünme şekilleri insan iradesini harekete geçirip dünya toptan bir yeniden yapılanma sürecine girer.

2012’nin Feng Shui enerjilerine baktığımızda ise, bu yıl aşk enerjileri doğudan geldiği için özellikle doğu yönündeki odalar aşk ve evlilik şansına ihtiyacı olanlar için çok uğurlu. Bu odalara aşk sembolleri yerleştirerek aktive edebilisiniz.

Bereket ve bolluk için, evinizin veya iş yerinizin batı yönündeki yaşam alanlarını kullanın. Bu sene batı yönü özellikle Çin astrolojisine göre Horoz yılında doğanlar için çok uğurlu. Herkes evinin, salonunun, çalışma masasının batı yönüne bir horoz objesi koyarsa, ejderhanın saldırgan enerjisine karşı kendini korumuş olur.

Hastalık yıldızının olumsuz etkilerinden kaçınmak için, yaşam alanlarının kuzey yönüne altılı siyah metal para veya metal rüzgar çanı asmak çok etkili olur.

Güneydoğu ise, bu senenin en olumsuz yönü durumunda. Bunun için de, güneydoğu yönünde yer alan odalarda, yine metal rüzgâr çanı asarak önlem alınabilir. Güneydoğuda tadilat yapmamaya ve ateş elementini çok kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Eğer evinizin girişi güneydoğu yönünde yer alıyorsa, kapı önüne yeşil yapraklı bitkiler yerleştirebilirsiniz. Günaydoğu yönünde gerekli önlemler alınmadığı taktirde, boyun yaralanmaları ve karaciğer rahatsızlıkları oluşabilir.

Burçlar açısından baktığımızda, en büyük değişim ejderha ve köpek burçlarında olacak. Bu yıllarda doğmuş olanlar, 2012 senesinde huzursuzluklar ve endişeler yaşayabilirler. Bu nedenle, üzerlerinde taşıyacakları bir horoz figürü onlara uğur getirecek.

2012'de yaşanacak enerji değişimlerini kaldırmamız, ancak enerji kanallarımız temiz ve güçlü olursa mümkün olabilir. Bunun için gereken ruhsal hazırlığın yapılması büyük önem taşıyor.

Yang Su Ejderha yılının, size ve tüm sevdiklerinize, bereket, bolluk, sağlık, aşk ve büyük mutluluklar getirmesini diliyorum. Farkındalık ve ışık içimizde, sevgi ve şans hep yanımızda olsun!

İrem Karagözoğlu



Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu hakkında...
İrem Karagözoğlu Hong Kong’lu Grand Master Raymond Lo’dan IFSA onaylı Feng Shui, Çin Astrolojisi ve I Ching diploması almıştır.

Yaptığı danışmanlıklar sonucunda, yaşanan inanılmaz olumlu gelişmeleri görünce, Malezya’ya giderek dünyanın en büyük Feng Shui uzmanlarından olan Grand Master Lillian Too’dan Uluslararası Feng Shui Uzmanı diplomasına dereceyle sahip olmuştur.

Çin astrolojisi ve Feng Shui danışmanlığı yapılabilmesi için, evin inşa ediliş yılı, evde yaşayanların doğum günü tarihlerine, saatlerine ve evin mimari planına ihtiyaç duyulmaktadır. Ön analiz sonrası, evin etrafındaki çevre şekilleri incelenmekte, evin ön cephesinin baktığı yön ölçülmekte ve evin planı üzerinde detaylı olarak çalışılarak, 18 sayfalık bir rapor hazırlanmaktadır.

Rapor; evde yaşayan kişilerin kua numaralarını, uğurlu yönlerine göre evin analizini, kişilerin Çin Astrolojisi doğum haritalarını ve bu haritaya göre yapılan yorumları da içermektedir.

Son olarak, çıkarılan rapor doğrultusunda, ev sahibi ile birlikte, uğurlu yıldızların bulunduğu yerler aktive edilmekte, problemli alanlar için gerekli iyileştirmeler yapılmakta ve yaşam alanı; evrensel enerjinin rahatça akabilmesi için maksimum şekilde düzenlenmektedir.


İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı


Çin Astroloji ve Feng Shui hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile iletişime geçebilir, çalışmalarını izlemek için facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

İletişim
irem.karagozoglu@gmail.com
Facebook: Feng Shui Danışmanlığı-İrem Karagözoğlu
T: 0532 282 22 12


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER