10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Koç burcu yorumları

Koç burçları bu yıl olumsuzlukları arkasında bırakıyor. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Koç burcu yorumları Pudra.com'da.

Koç burçlarını zorlu geçen bir yılın ardından hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bir yıl karşılıyor. Yüksek öğrenim eğitsel konular gündeminizde yer alabilir yarım kalan eğitim hayatınıza geri dönebilir, bu konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Meslek hayatınızda yeni bir alana yönelebilir başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz. Kırgınlıkları olumsuzlukları arkanızda bırakıyor ve istikrarlı ilişkilerinizle güçleniyorsunuz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'dan 2017 Koç burcu yorumları
 

Sağlık

Genel anlamda 2017 sağlığınız için oldukça iyi etkilere sahip. Ruh ve beden sağlığınızı güçlendirmek için yoga meditasyon gibi kişisel gelişimle ilgili konulara yönelebilir başarılı sonuçlarla kendinizi baştan aşağıya yenileyebilirsiniz. Şubat ve Mart aylarında geçmişte geçirdiğiniz bir rahatsızlık söz konusu ise bu aylarda dikkatli olmalı mutlaka uzman bir doktora giderek ihmalkar hareket etmemelisiniz.
 

Aşk

Yılın ilk yarısında aşk hayatınızda oldukça karışık etkiler söz konusu geçmişte kalan yarım bir aşk hikayesi yılın ilk aylarında karşınıza çıkabilir ve bir anda evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. İlişkisi devam edenler ise aşırı şüphe kıskançlık ve inat duygunuzu kontrol altına almalı ve ilişkinizi güçlendirme çabası içinde olmalısınız. Yılın ikinci yarısında ise sorunlu bir evlilik ya da uzun süredir devam eden yorucu tek taraflı fedakarlığa dayanan ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. 
 

Kariyer

Bu yıl finansal olarak kazancınızda sürekliliğin olması yılın ikinci yarısında karlı yatırımlar yapabilirsiniz. Özelikle gayrimenkule yapılacak yatırım sizler için oldukça karlı sonuçları beraberinde getirecektir. Hayalini kurduğunuz evi bu sene içinde alabilirsiniz.
 

Eğitim

Eğimle ilgili konularda görev alan Koçlar için oldukça şanslı etkiler ile dolu bir yıl. Eğitim hayatı devam eden öğrenci Koçlar ise yurtdışı ile bağlantılı şanslar söz konusu öğrenme gücünüz ve konsantrasyonunuz oldukça yüksek kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın yeter gerisi kendisinden gelecektir.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2017 yılında burçları neler bekliyor?
Yeni yılda bizleri nelerin beklediği ve 2017'nin önemli astrojik olayları Pudra.com'da.

2017 Merkür gerileme tarihleri
2017’de Merkür dört kere retroya giriyor ve yeni bir dokuz yıllık döngüyü başlatıyor. Merkür retrosunun hayatımıza etkileri Pudra.com'da.

Nümeroloji açıklıyor: 2016 yılı neden zorlu geçti?
2016 yılı size de geçmek bilmedi mi? İşte Sayı Bilimi Nümeroloji’nin geçtiğimiz yılın zorlayıcı etkisi ile ilgili yorumları ve 2017 tahminleri...

Doğum taşınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?
Doğduğunuz aya göre sizin taşınız hangisi? Doğum taşınızın anlamına göre kişilik özelliklerinizi merak ediyor musunuz? Hepsi Pudra.com’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER