@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık aslan burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Aslan Burçlarını (Simha) nelerin beklediğini anlatıyor.

2016 yılında, Jüpiter'in şanslı etkilerinden en fazla yararlanmaya devam eden kişiler; yükseleni ya da Ay Burcu Aslan'da olanlar. Ne yazık ki, Satürn’ün 10. bakış açısı Jüpiter’in tam performansını göstermesini engelliyor. Satürn kendi evinden 3, 7, 10 sayılarak denk gelen evlere bakış açısı yapar. Jüpiter pek iyi sayılmayan 1. evinizi transit ediyor. Fakat görünüm yaptığı en şanslı 5. ev, 7. ev ve 9. evi mükemmel bir şekilde aydınlatıyor. Tanrı’ya olan inancınız daha da çoğalacak ve dualara ve ruhsal çalışmalara daha çok zaman ayıracaksınız. Sık sık seyahat edebilirsiniz. Hatta hac gibi dini yerlere gidebilirsiniz. Bazılarınız yabancı ülkelere gidip orada yaşamaya başlayabilir. Maddi konfor ve hayatın zevkli tarafını yaşayacaksınız. Kişisel gelişim, şan, şöhret, şeref duyacağınız bir dönem. Açılan davalarda başarı mümkün.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık aslan burcu yorumları

Rahu-Ketu 1/7 aksında. Daha hırslı olduğunuz bir dönem, ilişkiler açısından bakıldığında yüzleşmeler beklenir. Evlilikte Jüpiter desteği 11 Ağustos'ta kalktığında, ayrılık çanları çalabilir. Ani hareket ve değişimle ilgili olduklarından çok dikkatli olmak gerekir.

Kötü haber, Jüpiter destek de olsa bu dönemde Satürn iyi sayılmayan Ardhasthama Sani olarak bilinen 4. evde olacak. Burada Satürn oldukça korkutucu kabul edilen 8. evde verdiği problemlerin yarısını verir. Annenin sağlığı, mal-mülk ve temel duygularda ani problem ve değişim yaşanabilir. Depresif ve çalkantılı bir dönem yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ayrılabilir, servet, eş ve yakınlardan üzüntü alabilirsiniz. Ev, araba değişimleri ve alımları olasıdır.

Aşk ve aile: Eşinizle ilişkileriniz oldukça dostane olacak. Aşk kapıda, çocuk isteyenler yaratıcılıklarını kullansınlar. Bazılarınızın bir oğlu olabilir. Halen birine bağlı veya nişanlılara evlilik şansı görülüyor. Yeni beraberlikler olası. Ancak, Satürn 4. evinizde aileye ait temel duygularınızı incitmekle meşgul. Özellikle Mars, 19 Şubat’ta Akrep burcuna geçince, sevdikleriniz ve yakınlarınızla yanlış anlaşılmalar mümkün, öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özellikle 17 Nisan-29 Haziran arası daha da hassas. İyi şeyler olurken kötü şeylerin de olması hayatın bir gerçeği.

Kariyer ve finans: Satürn’ün göndermelerine rağmen iş hayatınızda çeşitli olasılıklar arka arkaya ortaya çıkıyor. Başarı ya çetin mücadelelerle ve bazen de para harcayarak geliyor. Yeni bir işe ya da yeni bir mesleğe başlayabilirsiniz. Ancak olaylar sizin istediğiniz hızla ilerlemiyor. Gecikmeler olası. Fırsatları değerlendirmeye bakın. Politikayla uğraşanlar için yeni imkanlar kapıda. Finans için de mükemmel bir period. Bolluk içinde aşırı bir tüketim içindesiniz. Ölçüyü kaçırmamak ve paranızı korumak da gerekiyor. Eğer daha önce borç yaptıysanız hepsini geri iade edeceksiniz. Eğer ihtiyaç varsa kolaylıkla ödünç alabilirsiniz. Ortaklaşa alanlardan, mal-mülk sahibi olunabilir. Taşınmaz mal-mülk yatırımları mümkün görülüyor.

Sağlık: Satürn’ün kısıtlamalarında sağlığınız da nasibini alıyor. Guru’nun 1. evde transiti karaciğer yağlanması ve kilolar için dikkat istiyor. Alternatif tıp, Ayurveda gibi sağlıkla ilgili bilgilerle  yakından ilgilenin ve gerçekleştirin. Hastalanmadan vücudu korumak parolanız olmalı. Görünüşünüzü değiştirmeye kalkmayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER