@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık oğlak burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Oğlak Burçlarını (Makara) nelerin beklediğini anlatıyor.

Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn’ün 11. evinizde geçiş yaptığını görüyoruz. Satürn Retro zamanları sizin için yorucu. 25 Mart 2016'da retro yani geri harekete başlıyor. Satürn,13 Ağustos 2016'da düze dönüyor. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bu yıl büyük kardeşlerden ve arkadaşlardan üzüntülü haberler alabilirsiniz. Bazı gruplardan ayrılmak, yeni guruplara girmek olası. Gelecek planlarınızda gecikmeler yaşanabilir. Arzularınızda gerçekçi olmanın zorunluluğunu hissedebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla tamamen kopmak, kardeşlerle yüzleşmek, sizi öfkelendirebilir. Arkadaşların kayıpları da mümkün. Kazanç alanında pürüzler ve gecikmeler yaşanabilir. Jüpiter 8. evde çok beğenmediğimiz alanda transit ediyor. Dolayısıyla 8/2 aksında Rahu ve Ketu’yu görüyoruz. Rahu mistik alanda, yeraltı dünyasında her şeyi deneyimlemek isteyecek. Ketu ise aile, eğitim, birikim alanında kısıtlamalar verecek. Ketu para ile iyi ilişkiler kuramıyor çünkü ruhsal eğilimde. Rahu değişim ve dönüşüm evinde Jüpiter ile vasiyetlerden, miraslardan, paylaşılan ortaklaşa paralardan pürüzlü enerjiler sonrasında kazanç sağlayabilecek. Faizler, sigorta gelirleri, emekli aylıkları gibi konularda ani olaylar beklenebilir. Borç, kredi için abartıya kaçılırsa hayal kırıklıkları sizi bekliyor olacak. Okült bilgi ve ruhsal uğraşlar için iyi bir süreç. Metafizik, görünenin arkası çok cazip, araştırmak isteyeceksiniz. Ölümle ilgili felsefeler geliştirebilirsiniz. Uzakdoğu sporlarına merak uyanabilir. Yoga ve meditasyona başlayabilirsiniz.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık oğlak burcu yorumları
 
Aşk ve aile: Satürn 7 bakış açısıyla aşk evinize bakıyor. Aşkta sorumluluk almak gerekiyor. Kısıtlı ve engellerle dolu, üzüntü veren bir dönem. Çocuklar ve yaratıcılık da bundan nasibini alıyor. Aldanmalara dikkat! Ancak Jüpiter ve Rahu’nun değişim evinden aile evine bakması miraslardan mal-mülk kazanma ile ilgili olabilir.
 
Kariyer ve finans: Kariyer açısından mücadeleli bir dönem. Kariyerinizi geliştirirken ve serveti artırırken zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli ve dakik davranmalısınız. Tüm çabalarınıza rağmen yine de takdir edilmiyorsunuz. Transferler olası. Terfide gecikmeler olabilir. Meslekten gelen akan parada problem var. Yılın ilk yarısı çok harcama, borçlanma, kredi çekme konularına işaret ediyor. 11 Ağustos sonrası şans yüzünüze gülecek. Seyahatler, tanıtım, medya alanlarında gelişmeler başlayacak.
 
Sağlık: Satürn sağlıkla ilgili 1. evinize görünüm yapıyor. Bağışıklık güçlendirici vitaminler, özellikle kemikler, dişler için kalsiyum almak gerekiyor. Olağan bağımlılıklardan özgürleşme zamanı. Çocukların sağlığına da dikkat edilmesi gereken bir dönem. Merkür Retro tarihlerinde sağlık kontrolleri gerekebilir. Hassas bağırsaklar, hazımsızlık dikkat çekici. Temiz havada dolaşmak, sinir sistemini sağlıklı tutmak, meditasyon yapmak gerekiyor. Spor yaparken dikkatli olun.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER