Yüz sıkılaştırma egzersizlerine profesyonel dokunuş

Teknolojisinden sual olmayan Foreo hayatımıza yeni bir yüz masaj cihazı soktu ve Bear ile şimdi de yüz sıkılaştırma masajlarımızı profesyonel hale getirdi.

Uzun yıllardır Foreo'nun cilt temizleme cihazını kullanan biriyim. Ardından hayatıma maske yapmayı daha keyifli hale getiren Foreo UFO girmiş ve bu sayede çok daha düzenli maske yapabilir hale gelmiştim. UFO'nun bana en önemli katkısı maskeyi uzun süre cildimde tutmak zorunda bırakmayan teknolojisiydi. Üşengeç ve plansız kişiler için ideal diyebilirim. Çünkü 1-2 dakikada biten maske işi gerçekten nimet. Şimdi ise, bana yüz masajında hata yapma fırsatı vermeyen, kendi işini kendi gören bir cihaz ile tanıştım. Foreo Bear.

Yaş itibari ile artık hayatına gece ve gündüz serumları, cilt bakım yağları girmiş biriyim.

Gua Sha Rose & Pembe Kuvars RollerSerumları en iyi şekilde kullanmak, cildime faydalarını artırmak için bir süredir çok popüler olan pembe kuvars roller ve Gua Sha Rose kullanıyorum ve onlardan çok memnunum.

İşin içine biraz da yüz masajı sokabilirsem, cilt bakımı ve yüz sıkılaştırma anlamında kendi devrimimi yapmayı başaracaktım ancak bu işi çok da önemsemediğimi, "üşeniyorum, öyleyse yarın!" dediğimi kabul ediyorum. Bu nedenle kendimi zamanın sonsuz kollarına bırakmıştım. Ancak yakın zamanda bir cihaz ile tanıştım. Foreo Bear. 

Foreo Bear, İsveçli Foreo ile ilk tanıştığım zaman kullandığım Foreo Mini boyutlarında bir cihaz. Cihazın "bear" adını almasını sebebi muhtemelen yüzün her bölgesi ile mükemmel uyum sağlayan ergonomik yapısını oluşturan kulakçıkları sayesinde sevimli bir ayıcığa benziyor olması.

Foreo BEARBu sevimli kulakçıklar elmacık kemikleri, çene, boyun veya alın; her girintili çıkıntılı bölge ile rahatça uyum sağlıyor, sorunsuz bir şekilde kendinizi onun akışına teslim edebiliyorsunuz. Ben kimi zaman roller'da çene bölgesinde sorun yaşıyordum, ancak Bear bu bölgeye benden daha hakim :)

Ben medikal estetik uygulamalarına karşı biri değilim ancak henüz basit bir botoks işlemi bile yaptırmamış olmam sanırım çağın ne kadar gerisinde olduğumu anlatmak için iyi bir örnek. Ancak estetik yaptırmamış olmam cildime bakım yapmayacağım anlamına gelmiyor. Öncelikli olarak temizlik olmak üzere, cilde nem kazandırmak, onun elastikiyetini kaybetmemesini sağlamak, vitamin ve minerallerle desteklemek sağlıklı ve canlı bir cildin olmazsa olmazı. Cildin belli bir yaştan sonra azalan kolajen üretimini artırmak, elastin onarımı ve yüz sıkılaşması için yapabileceğimiz bir uygulama da yüz kaslarını güçlendirmek için yüz egzersizi yapmak. İşte Bear burada devreye giriyor.

Foreo, geliştirdiği microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkışlaştırma cihazıyla cildinizi güzelleştiren bakımı sağlıyor. Foreo tarafından "Microcurrent (mikro akım) cihazı" olarak tanımlanan Bear, yüz ve boyun bölgesindeki 69 kası şok içermeyen Anti-Shock System™’i ve T-Sonic™ titreşimleriyle çalıştırarak cilde sıkı ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı oluyor. Bu yaşlanma karşıtı bakımı sayesinde daha parlak ve sıkı bir cilde ulaşabiliyorsunuz.
 
Neden titreşim?
 
Yüzünüzdeki 43 ve boynunuzdaki 26 kas yaşlandıkça doğal olarak şeklini ve sıkılığını kaybediyor. Bear'ın yüz ve boyun bölgesindeki 69 kasa verdiği, gözeneklerinize derinlemesine işleyen titreşimler şunları amaçlıyor:
  • Dolaşımı artırmak
  • Toksinleri yok etmek
  • Yüzdeki gerilimi hafifletmek.

Bu sayede,
  • Daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunuyor.
  • Micrucurrent (mikro akım) cihazı olan BEAR, cilde vücudun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları göndererek kolajen üretimini artırıyor.
  • Elastin onarımı ve yüz sıkılaşmasına da yardımcı oluyor.
  • Yaşlanma karşıtı formülü ve patentli Anti-Shock System™’i ile cildin dayanıklılığını ölçüyor.
  • Herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğunu ayarlayabiliyor. 

Nasıl kullanılıyor?

Foreo Bear UygulamaForeo'nun pratik telefon uygulaması size terapiyi nasıl yapacağınızı basit bir şekilde anlatıyor ama ben yine de açıklayayım:
 
  • Cihazı kullanmaya başladığınızda titreşim seviyesini ayarlıyorsunuz. Alışana kadar düşükten yükseğe doğru ilerleyebilirsiniz. 
  • Ardından kullandığınız cilt bakım serumunuzu yüz ve boyun bölgenize sürüyorsunuz. Dilerseniz Foreo'nun cilt serumunu da alabilirsiniz. Cihazı aldığınızda size bir adet deneme boyu da gönderiyorlar. Unutmayın, Bear veya herhangi bir microcurrent cihazı asla iletken serum, jel veya krem uygulamadan kullanmamanız gerekiyor.
  • Serumu sürdükten sonra sırasıyla aşağıdaki bölgelere, aşağıdan yukarı doğru masaja başlıyorsunuz. 
    • Elmacık kemikleri
    • Alın
    • Çene
    • Boyun
  • Bu sayede hem kullandığınız serumun etkinliğini artırmış hem de pasif olarak yüz egzersizi yapmış oluyorsunuz.

Bu arada, tabii ki Bear da tüm diğer Foreo ürünlerinde olduğu gibi ultra hijyenik silikonla tasarlanmış ve tek şarj ile 90 kullanım sağlayan, ekstra bir eklenti gerektirmeyen bir cihaz. Şarj aletini nereye koyduğunuzu unutturma garantili diyebiliriz :)

Foreo Mini Bear & Foreo BearCihazı Sephora, Beymen gibi mağazalarda bulabilirsiniz.
Şu anki satış fiyatı Foreo Bear 2.699 TL. - Foreo Mini Bear 1,799 TL.

İlgili yazılarım:

Derinlemesine cilt temizliği ve sıkılaşmaya yardımcı masaj
Sağlıklı bir cilt için her gün birkaç dakikanızı cilt temizliği ve masaj uygulamasına ayırın. İşte 5 adımda pratik cilt temizliği ve masaj uygulaması.

Foreo UFO ile cilt maskelerinde daha kısa sürede daha fazla etki
İsveç menşeili Foreo cilt bakım cihazlarına sevimli mi sevimli bir kardeş geldi ve Akıllı Maske Terapi Cihazı UFO ile maske deneyimi farklı bir boyut aldı.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2