Kış aylarında size enerji verecek renkler

Pantone yılın rengini canlı mercan rengi seçti. Siz de kendinizi koyu renklere mahkum etmek yerine kış mevsimini canlı renklerle alt edebilirsiniz!

Enerji deyince akla gelen ilk renk kırmızıdır. Ancak herkesin cilt alt tonuna göre kullanacağı ana rengin soğuk ya da sıcak tonları vardır. Bize uygun olmayan bir tonu kullandığımızda rengin bize enerji vermesi bir yana tam tersi yorgun hissettirebilir. Kırmızı cesaretin rengi iken size uygun olmayan tonu ile saldırgan olarak algılanabilirsiniz.

Kış aylarında size enerji verecek renkler

2019’un pantone rengi açıklandı. Sıcacık bir renk, living coral, canlı mercan rengi. Bu renk kış günlerinde enerji verecektir.
 
PANTONE 2019'UN RENGİNİ AÇIKLADI: CANLI MERCAN 'LİVİNG CORAL'

Bir kombinde aksesuar olarak, küçük bir dokunuşla bile enerjinin yansımasını hissedebilirsiniz. Evinizin gününüzü en çok geçirdiğiniz bölümde oranj bir aksesuar size enerji verecektir.

turuncu cüzdanBereketi arttıran bir renk olan oranjı cüzdan rengi seçiminde de öneriyoruz.

Kışın kullandığımız koyu renkler yerine bu kış trend raporları canlı renklere de yer verildiği konusunda bizi bilgilendiriyor. Bundan yararlanarak renkten vazgeçmeyelim, nötr renkler kullanarak kendimizi görünmez yapmayalım. Görünülür olmayı tercih eden bir kadınsanız renkten vazgeçmeyin. Sezonda çok görülen kahve tonlarını kullanacaksanız turuncu renk ile bütünleyin, enerjinizi yükseltin.

Kırmızı rujMakyajda size uygun bir kırmızıyı bulun mutlaka... Makyajınızı cildinize uygun bir kırmızı ruj ile tamamlamak enerjinizi bütünleyecektir.

İlgili haberimiz için tıklayın: Cildinize ve saç renginize uygun ruj seçimi

Ruj seçerken ten, saç, göz ve hatta diş rengi de son derece önemli. İşte Pudra.com okuyucuları için cilt ve saç rengine uygun sağlıklı ruj seçimi rehberi.

Yapılan araştırmalarda kadınlar giyim alışverişlerinde siyah rengi tercih ediyor. Kendilerine nedenini sorduğunuzda kombin yapmada pratikliğini, kiloyu gizlemesinin avantajını, kararsız bir anda elinin siyaha gittiğini, düşünmesine gerek kalmadığını söylüyorlar.
 
Valentino Siyah Kombinler

Siyah renk kullanıldığında size uygun kırmızı kürk bir aksesuarı boyunda kullanırsanız enerjiniz yükselir, yansıttığınız enerji farklılaşır. Siyahtan vazgeçemeyenler için kontrast renklerle, ama canlı renklerle, kendisine uygun tonları kullanarak bir dokunuşu öneriyoruz.

Valentino elbiseBu kış Valentino, koyu kırmızı elbise üzerindeki fuşya ceketi ile kışın da renklerin cesur kullanımını gösterdi bize.

Sarı en sıcak renktir. Enerjik hissetmek için sarının size uygun tonunu kullanabilirsiniz. Birkaç canlı rengin, hatta neon renklerin bloklarının olduğu üst giyim ürünleri sizi canlandıracaktır.

Her sabah evinizden çıkmadan önce eşinize, çocuğunuza, kedinize, köpeğinize, kendinize sarılın... Enerjiniz yükselecek, kullandığınız renklerle fark edileceksiniz.
 
İlgili haberlerimiz: 

2019'un gözde trendleri: Yapay kürk ve leopar deseni
2018 sonunda her marka koleksiyonuna giren kürke ve leopar desenine karşı durmak mümkün değil. Leopar deseni 2019'da mutlaka dolabınızda yer bulacak!

Renklerin psikolojiye etkisi
Hayatın her alanında olan renkleri bazen hislerimize bazen trendlere göre seçiyoruz. Peki, renklerin psikolojimiz üzerindeki etkisinin farkında mıyız?

Değişmek için ne bekliyoruz?
Değişim için çaba göstersek de, hatta değiştiğimize inansak da istediğimiz mutluluğa bir türlü sahip olamıyoruz. Peki neden? Cevaplar Hilal İnan'da.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER