@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.04.2015

Christina Aguilera’nın zayıflama sırrı

Kilo konusunda hızlı değişimler yaşayabilen Christina Aguilera'yı bazen zayıf bazen de kilolu görüyoruz. Ünlü şarkıcının nasıl bu kadar hızlı kilo alıp verdiğini merak ediyor musunuz?

Yaz yaklaştıkça ünlülerin nasıl kilo verdiğini daha çok konuşmaya başladık. Diyet konusunda ünlülerden ilham almayı seviyoruz. Çünkü hepimiz ünlüler gibi kısa sürede fit ve sağlıklı görünmenin formülünü arıyoruz. Hem çok zayıf hem de kilolu hallerine şahit olduğumuz ünlü şarkıcı Christina Aguilera, yalnızca beden sağlığı için değil ruh sağlığı için de yeni diyetler keşfetmeyi seviyor.

Christina Aguilera’nın zayıflama sırrı

Marie Claire dergisine röportaj veren Christina Aguilera kilolarıyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Çok fazla kilo aldığım ve çok fazla kilo verdiğim zamanlar oldu. Hem çok zayıf olmayı hem de büyük beden olmayı deneyimledim. Yani tartının iki tarafını da biliyorum." Ses yarışmasındaki jüriliği sırasında gözle görülür derece zayıflayan şarkıcı, yeni şeyler deneme zamanının geldiğini fark etmiş. Aguilera’nın bir yakını People dergisine şunları söylemiş: "Kendinize vakit ayırdığınız zaman yalnızca vücudunuzun değil, akıl ve ruhunuzun da neler yapabildiğini görüyorsunuz. Christina, bir süredir yeni beslenme şekilleri ve egzersizler deniyor. Yalnızca kilo vermek veya diyet yapmak için değil, zihnini besleyip genel anlamda daha sağlıklı olmak için…"

Christina Aguilere bahar döneminde size de ilham versin. Size önerimiz; yeni beslenme, egzersiz ve düşünce biçimlerine açık olmanız yönünde. Uzmanların da söylediği gibi sadece yediklerinizden kısarak kilo vermeniz mümkün değil, bunu bir yaşam biçimine dönüştürün ve yeniliklere açık olun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER