@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2017

Sağlıklı detoks diyeti nasıl yapılır?

Bilinçsizce yapılan detoks diyetleri vücudumuzda kalıcı hasarlar yaratabilir. Detoks yapmanın sağlıklı yollarını Pudra.com araştırdı.

Sağlıklı detoks diyeti nasıl yapılır? 1
1/10
Bugünlerde herkes juice cleanse (sebze ve meyve sularıyla yapılan detoks) ya da detoks diyeti yapıyor. Ancak nasıl doğru bir şekilde detoks yapılacağı hala tartışma konusu. Çünkü bazı araştırmalar gösteriyor ki, bedeniniz toksinlerden gerçekten arınamıyor; sadece toksinler yağ deposundan kana karışıyorr ve bu da ciddi problemlere yol açabiliyor. Detoks bir kandırmaca mı? haberimizde bunlardan bahsetmiştik.

Fazla kilolarından şikayet edenler tamamen sıvıdan oluşan bu detoks diyetlerini son zamanlarda çokça deniyorlar. Normalde yediği her şeyi bırakarak ve kendini zorlayarak kilo vermeyi amaçlayan bu kişilerde, ikinci haftada başka sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. Mesela geçmeyen baş ve vücut ağrıları, kaşıntılar... Hızlı kilo vermenin etkisiyle vücuttaki toksinler açığa çıkıyor. Yapılan diyet vücudun kendi detoks sistemini destekleyecek besinleri içermediği için öncekinden çok daha fazla toksik madde vücutta birikebiliyor.

Peki sağlıklı bir detoks diyeti nasıl olmalı? Vücudunuzun yenilenmesi için detoks yapmak istiyorsanız öncelikle nelere dikkat etmelisiniz? Pudra.com sizin için araştırdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2