Pudra.com 06.04.2012

Tülin Şahin'le forma girmeye hazır mısınız?

Yaza formda girmek için Nesfit 14 Gün Programı başlıyor. Programı tanıtan Tülin Şahin, “Nesfit çeşitlerinin içeriğindeki lif, kalsiyum, demir, folik asit gibi zengin vitamin ve minerallerle dengeli, aynı zamanda lezzetli beslenmek mümkün” diyor.

“Pazartesi olunca diyete başlayacağım” devri sona erdi! Hareketsiz geçen kış aylarının ardından fazlalıklardan kurtulmak ve sıcak yaz günlerinde istediğiniz bikiniyi giymek artık bir hayal değil. Tam tahıllı Nestlé Nesfit, yaklaşan yaz mevsimine formda bir giriş yapmak isteyen herkes için Nesfit 14 Gün Programı’nı sunuyor.

Tülin Şahin'le forma girmeye hazır mısınız?

nesfit14gun.com’a tıklayarak beslenme, egzersiz ve keyifli bir yaşama dair ipuçlarını yakalayacağınız bu özel program, günde iki öğün olmak üzere her gün kahvaltıda ve dilediğiniz bir öğünde tam tahıllı Nestlé Nesfit, üçüncü öğünde ise dengeli bir tabak yemenizi öneriyor.

Nesfit 14 gün Programı’nın yüzü manken Tülin Şahin, 2012 yaz sezonunu tam tahıllı Nesfit ile açtığını anlatırken, “Nesfit çeşitlerinin içeriğindeki lif, kalsiyum, demir, folik asit gibi zengin vitamin ve minerallerle dengeli, aynı zamanda lezzetli beslenmek mümkün” dedi.

Şahin, özellikle yoğun metropol temposunda vücudun ihtiyacı olan enerji ve vitamin ihtiyacını Nesfit çeşitlerinin karşılayabildiğini, bu programın etkinliğinin bilimsel çalışmalarla kanıtlandığını da belirtti.

Tülin yanında, araba kapında!

Nestlé Nesfit paketlerindeki şifreyi, nesfit14gun.com’a girerek, manken Tülin Şahin’in size özel bakım sırlarından faydalanabilirsiniz. Tülin Şahin 14 gün boyunca telefon ve mesajlarıyla düzenli beslenme ve sağlıklı yaşam konularında sizi yalnız bırakmazken, aynı şifreyle son model bir otomobil kazanma fırsatı da sizi bekliyor olacak.

Ruh haline özel uygulamalar
nesfit14gun.com’da dinamik, mutlu ve rahat modlarından hissettiğiniz bir modu seçebilir, günlük modunuza uygun Nesfit ürünleriyle hazırlanacak özel tarifler ve yine günlük modunuza göre Nesfit 14 gün Programı’nı destekleyecek egzersizlerin videolarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Nesfit Türkiye Facebook sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Nestlé Beslenme Uzmanı Dyt. Ece Nevra Durukan, tam tahıllı Nestlé Nesfit’in lezzetli çeşitlerinden birini seçerek günde iki öğün olmak üzere birini sabah kahvaltısında yağsız süt ile diğerini ise öğle ya da akşam yemeğinde tüketmeyi öneriyor.

Durukan, “Nestlé Nesfit yemediğiniz üçüncü öğünde ise az yağlı yoğurt, sebze yemeği ya da salata, ızgara et, tavuk veya balıktan tercih ettiğiniz birini tam tahıllı ekmek ile tüketebilirsiniz” diyor. Böylece 4 temel besin grubunu da dengeli bir şekilde almış olacağımızı belirten Durukan, mümkün olduğunca egzersiz yapmaya, ara öğünlerde meyve yemeye ve bol bol sıvı tüketmeye özen gösterilmesine de dikkat çekiyor.

Dyt. Ece Nevra Durukan’a Nesfit 14 Gün Programı’yla ilgili sorularınızı nesfit14gun.com’dan iletebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER