12.03.2019

Terapist Paul Emery hayatınızı değiştirmeye geliyor!

"Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti" ödüllü kuantum duygusal ve fiziksel terapisi yaratıcısı Paul Emery, Richmond davetlisi olarak Türkiye'de!

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisinin yaratıcısı, “Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü İngiliz Paul Emery, Richmond Nua Wellness – Spa’nın davetlisi olarak Türkiye’de!

Terapist Paul Emery hayatınızı değiştirmeye geliyor!
 
Hollywood’dan birçok ünlüye ve Kraliyet Ailesi’nden isimlere terapi yapan Paul Emery ile hayatınızı olumsuz etkileyen tüm faktörlerden sadece 1 saatlik seansta kurtulabilirsiniz.
 
En son bilimsel keşiflere, psikolojiye ve nöroloji bilimine dayalı, negatif duyguların beyinde nasıl oluşturulduğuna, saklandığına ve sonrasında nasıl açığa çıktığına odaklanan “QEPR” tekniğini yaratan, bu teknikle binlerce kişinin hayatını değiştiren ünlü terapist Emery, sizi engellediğini düşündüğünüz olumsuzluklarla savaşmanıza yardımcı olacak.
 
Stres, kaygı ve travmaya bağlı sorunlarınızdan bir saat kadar kısa bir sürede kurtulmanızı sağlayan QEPR yönteminin başarı oranı yüzde 85 ve terapilerden her yaşta insan yararlanabiliyor. Anında sonuç gösteren bu özel terapiler sayesinde fobilerinizden, takıntılarınızdan ve hatta fiziksel ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.
 
Beyninizde sakladığınız engelleri kaldırmak ve kendinizi özgürleştirerek hayatınızı dilediğiniz gibi yaşamak için Paul Emery’den birebir terapi alma şansını kaçırmayın.
 
Terapi Yerleri ve Tarihleri:
09-17 Mart Richmond Nua Wellness-Spa / Sapanca
18-30 Mart Richmond Istanbul / Beyoğlu
 
QEPR Nedir?

QEPR, vücudun reaksiyonlarını ve belli düşüncelere karşı oluşmuş negatif duyguları yok etmek üzerine geliştirilmiş bir terapi yöntemidir. Terapi, psikolojinin gelişmiş bir formudur ve belli güçlü akupunktur noktalarına hafifçe vurarak (tapping) uygulanır. Bu noktaların duygulardan arınmada etkili bölgeler olduğu kanıtlanmıştır.

İnsanın kendi kendini güçlendirmesinde çok etkili olan bu yöntem ve teknikler, öğrenildikten sonra herkes tarafından, problemlerden kurtulmak amaçlı kullanılabilir.

QEPR, duygusal problemleri tedavi eder ama bir danışmanlık değildir. Çoğumuzun bildiği, uzun, yavaş konuşmalı terapi metodu da değildir. Hiçbir ilaç gerektirmez, terapi süreci acı içermez.
QEPR teknikleri, çoğu diğer terapinin aksine, tüm duygusal ve fiziksel problemleri hızlıca ve kolayca arındırma özelliğine sahiptir. Genellikle bir, bazen iki seans sürer. Ayrıca ilk terapi seansından sonra terapistinizi tekrar ziyaret etmek zorunda kalmazsınız. Böylelikle, hem zamanınız hem de paranız harcanmamış olacaktır.

QEPR sayesinde, ihtiyaç duyduğunuzda evde uygulayabileceğiniz ve sonraki streslerinizden arınmak için hayat boyu kullanabileceğiniz, fiziksel rahatlamanıza da yardımcı olacak iyileştirici teknikler öğrenebilirsiniz.
 
Paul EmeryPaul Emery kimdir?
İngiltere’de doğan Paul Emery, University of Wales’te psikoloji okudu ve bu dönemde Fritz Perls ve Dr. Carl Rogers’ın tekniklerini öğrendi. Daha sonra NLP (Neuro-Linguistics Programming) tekniği üzerine yoğunlaşan Emery, uzmanlık seviyesine yükseldi.

EFT (Emotional Freedom Techniques) tekniğini bulan ve ilerleten Gary Craig ile çalışan Paul Emery’nin üzerinde çalıştığı bir başka alan TFT (Thought Field Therapy) oldu ve burada yine tekniğin kurucuları Dr. Roger Callahan ile çalışma fırsatı buldu. Bu teknik, temel olarak vücuttaki anatomik hatlarda oluşan blokajları, duygusal hassasiyeti ve toksinleri tespit ederek bunları etkisiz hale getirmek üzerine kuruluydu.

Paul Emery, yıllar süren araştırma ve deneyimin ardından kendi enerji iyileştirme modeli olan QEPR (Quantum Emotional and Physical Therapy) tekniğini geliştirdi. QEPR, vücuttaki küçük vuruş noktalarını keşfederek ortaya çıktı.

İlgili haberlerimiz:

Kuantum koçluğu ile yaşamımız nasıl değişir?
Kuantum koçluğu nedir? Kuantum koçluğu yardımıyla bolluk ve zenginlik nasıl oluşur? Kuantum koçu kendimizi daha iyi tanımaya nasıl yardımcı olur?

3. Efes Ultra Maratonu 16 Mart'ta!
3. Efes Ultra Maratonu da Global Wellness Day ile “Daha İyi Bir Yaşam İçin, Evet!” diyecek.

​Yaşamda köklü değişiklik Global Wellness Day ile mümkün!
Yaratıcısı bir Türk olan ve iyi yaşam herkesin hakkı diyen Global Wellness Day bugün 100 ülkede milyonlarca insan tarafından kutlanıyor. Peki nedir bu GWD?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER