Pudra.com 05.04.2012

Yaza fit girmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

Fazla kilolar için spor salonuna gitmeden uygulanabilecek formülleri öğrenmek için www.topshop.com.tr adresine girin ve sizi forma sokacak ürünleri %50'ye varan indirimlerle elde etme şansını yakalayın.

Topshop.com.tr, yaz aylarının yaklaşmasıyla herkesin korkulu rüyası olan fazla kilolar için spor salonuna gitmeden uygulanabilecek formüller sunuyor. 15 Nisan 2012 tarihine kadar tüm sıkılaşma ve selülit ürünleri %50’ye varan indirimlerle www.topshop.com.tr ‘de sizleri bekliyor.

Yaza fit girmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

Yaz sıcaklarının etkisini gösterdiği bu günlerde, fazla kilolarda kurtulmak ve yaza fit girmek isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi sunan www.topshop.com.tr istediğiniz yerde sıkılaşıp incelebileceğiniz ürünler sunuyor. Selülit Giderici Korse Texenergycell, Yoga Tahtası, Azuni Atlama İpi, Celluend Selülit Kremi, Ab Tone It Egzersiz Seti, Mini Circle Karın Egzersiz Aleti gibi bir çok ürüne %50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıran, zevkinize ve her ihtiyacınıza yönelik ürünler satın almanızı sağlayan www.topshop.com.tr’nin resmi web sitesinden satın alacağınız tüm ürünleri Studio Moderna güvencesiyle rahatlıkla kullanabilir, memnun kalmadığınız takdirde ürün ve kampanyaya göre 7 ile 30 gün içerisinde ürün bedeli iadesi hakkınızı kullanabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER