irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Feng Shui aşk hayatınızı nasıl canlandırır?

Kökeni 6000 yıl öncesine giden Feng Shui öğretisiyle yaşamınıza mutluluk, zenginlik, sağlık ve aşk katabilirsiniz. Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu, aşk hayatınızı canlandırmak için Feng Shui'den nasıl yararlanabileceğinizi Pudra.com'a anlattı.

Kalbimizi hızlı hızlı çarptıracak, sebepsiz yere gülümsetecek, midemizde binlerce kelebek uçuracak ve aklımızı alıp gidecek tutkulu bir aşka hangimizin özlemi yok ki? Evrenin olduğu gibi, insanoğlunun da dengesi, eril ve dişil enerjinin birlikte olması ile oluşuyor. Yin ve yang uyumla birleştiğinde, hayatın özü olan sevgi enerjisi ortaya çıkıyor, mikrokozmosta meydana gelen mucize tüm evreni pozitif bir şekilde etkiliyor.

Feng Shui aşk hayatınızı nasıl canlandırır?

Peki, ruhumuzun ruhuyla bütünleştiği varlığı nasıl bulacağız? Gök yüzündeki cenneti yeryüzüne nasıl indireceğiz?

Öncelikle, zihnimizde buna hazır olduğumuzu kabul edeceğiz. İmgeleme yöntemiyle dileğimizi gerçekleşmiş gibi hayal ederek bilinçaltımızda da yaratacağız.

Sonra sıra yaşam alanımızı aktive etmeye gelecek. İşe, evimizin güneybatı yönünü aktive ederek başlayacağız. Bu yöne, aşkı, sevgiyi, evliliği simgeleyen objeler yerleştireceğiz. Örneğin bir çift pembe kuvars kristal kalp, bir çift kırmızı mum, romantik bir fotoğraf gibi... Yatak odamızın güneybatı yönünde gece boyu yaktığımız kristal tuz lambaları ve mumlar da aşk hayatımızdaki romantizmi arttıracaktır.

Romantik bir akşam yemeğinde, Kua numaramıza göre hesaplanan aşk yönümüze bakarak oturmak ve başımız aşk yönümüzü gösterecek şekilde uyumak da çok uğurludur. (Kua numaranızı hesaplamam için bana aşağıdaki mail adresinden ulaşabilirsiniz. Doğum tarihinizi ve doğum saatinizi yazmayı unutmayın lütfen)

2012 yılında aşk enerjileri doğudan geldiği için özellikle doğu yönündeki odalar, aşk ve evlilik şansına ihtiyacı olanlar için çok kısmetli. Bu odalara aşk sembolleri yerleştirerek de aşk şansımızı aktive edebiliriz.

Son olarak herkese, hayalindeki ilişkiyi simgeleyen görsellerden oluşan bir pano hazırlamasını öneriyorum. Dergilerdeki fotoğrafları, başlıkları keserek kolayca hazırlayabilirsiniz. Sizin için birliktelikte önemli olan kriterleri (sevgi, sadakat, tutku, saygı gibi) içeren kelimelerden oluşturabilirsiniz. Bu panoları, yatak odanızda aşk yönünüze gelecek duvara asın. Her sabah ve akşam yatmadan önce okumanız, dileğinizin gerçeklemesini hızlandıracaktır.

Herkesin, bu evrendeki ruh ikizini bulmasını ve hayalindeki aşka kavuşmasını diliyorum! Unutmayın; ya ortasındasınızdır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasınızdır, hasretinde…

Aşkla kalın.
İrem Karagözoğlu

Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu hakkında...
İrem Karagözoğlu Hong Kong’lu Grand Master Raymond Lo’dan IFSA onaylı Feng Shui, Çin Astrolojisi ve I Ching diploması almıştır.

Yaptığı danışmanlıklar sonucunda, yaşanan inanılmaz olumlu gelişmeleri görünce, Malezya’ya giderek dünyanın en büyük Feng Shui uzmanlarından olan Grand Master Lillian Too’dan Uluslararası Feng Shui Uzmanı diplomasına dereceyle sahip olmuştur.

Çin astrolojisi ve Feng Shui danışmanlığı yapılabilmesi için, evin inşa ediliş yılı, evde yaşayanların doğum günü tarihlerine, saatlerine ve evin mimari planına ihtiyaç duyulmaktadır. Ön analiz sonrası, evin etrafındaki çevre şekilleri incelenmekte, evin ön cephesinin baktığı yön ölçülmekte ve evin planı üzerinde detaylı olarak çalışılarak, 18 sayfalık bir rapor hazırlanmaktadır.

Rapor; evde yaşayan kişilerin kua numaralarını, uğurlu yönlerine göre evin analizini, kişilerin Çin Astrolojisi doğum haritalarını ve bu haritaya göre yapılan yorumları da içermektedir.

Son olarak, çıkarılan rapor doğrultusunda, ev sahibi ile birlikte, uğurlu yıldızların bulunduğu yerler aktive edilmekte, problemli alanlar için gerekli iyileştirmeler yapılmakta ve yaşam alanı; evrensel enerjinin rahatça akabilmesi için maksimum şekilde düzenlenmektedir.


İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı


Çin Astroloji ve Feng Shui hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile iletişime geçebilir, çalışmalarını izlemek için facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

İletişim
irem.karagozoglu@gmail.com
Facebook: Feng Shui Danışmanlığı-İrem Karagözoğlu
T: 0532 282 22 12


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER