irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Feng Shui nedir?

Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu, iyi Feng Shui sayesinde nasıl zenginlik, iyi bir kariyer, uzun ve sağlıklı bir yaşam ve insan ilişkilerinde uyuma ulaşma fırsatı yakalayabileceğimizi açıklıyor.

Kökeni 6000 yıl öncesine kadar giden Feng Shui öğretisinin çıkış noktası Çin. Yaşam alanlarımıza uyum ve denge; yaşamımıza mutluluk, zenginlik, sağlık, aşk, şöhret ve daha pek çok şey katan Feng Shui'den nasıl faydalanabiliriz? Feng Shui nedir? Feng Shui sayesinde neler elde edebiliriz? Pudra.com, bu soruların yanıtını Uluslararası Feng Shui Uzmanı ve Usui Reiki Master İrem Karagözoğlu'ndan aldı:

Feng Shui nedir?
Uluslararası Feng Shui Uzmanı ve Usui Reiki Master İrem Karagözoğlu

Feng Shui nedir?

Feng Shui; sözlük anlamı "rüzgar" ve "su" olan 6000 yıllık kadim bir Çin öğretisidir. Dünya ile uyumlu ve dengeli bir şekilde yaşayabilmek için gereken değişiklikleri araştıran, evimizdeki iyi enerjileri ortaya çıkarmayı ve kötü enerjilere karşı da önlem almayı amaçlayan yaşam alanı bilimidir.

Yaşam; bütün insanlara karşı son derece cömerttir, fakat sadece nimetlerden faydalanmak için çabalayanları ödüllendirecektir.

Feng Shui yaşamımızda neleri değiştirir?
  • Para yıldızınızın olduğu yere bir su fıskiyesi koyarak bolluğu çekebileceğinizi biliyor muydunuz?

  • Maddi kayıplarınız mı var ? Banyonuzda yapılacak iyileştirmeler, kayıplarınızı kazanca dönüştürebilir mi?

  • Salonunuzda duran kristaller doğru yerde mi duruyor? Yoksa bulunduğu yerdeki kötü şans yıldızını mı güçlendiriyor?

  • Evliliğinizde sorun mu yaşıyorsunuz ? Evinizin aşk alanını aktive ederek, eski romantizminize kavuşmak ister misiniz?

  • Son altı aydır, sevdiklerinizin hastalanmasının sebebi evinizdeki kurumuş ve hasta bitkiler olabilir mi?

  • Çocuğunuzun sinirli ve yorgun hallerinin giydiği kıyafetlerin renkleriyle ilişkili olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz?

  • Sabahları yorgun kalkıp, çalışmalarınızdan istediğiniz verimi alamıyor musunuz ? Yatak başınız ve çalışma masanız uğursuz yönlerinize baktığından olmasın?


Feng Shui ile neleri elde edebiliriz?
  • Zenginlik, iyi bir kariyer, uzun ve sağlıklı bir ömür ve insan ilişkilerinde uyum elde edebiliriz.

  • Evimizin enerji çakraları gibi çalışan yönlerinin temsil ettiği kariyer, sağlık, zenginlik, aşk ve evlilik, çocuklar, hayatımızdaki destekçiler, şöhret ve kişisel gelişim evlerini doğru element çözümleriyle özgürleştirebiliriz

  • Kötü Feng Shui'nin yarattığı ağır hastalıklar, maddi kayıplar, kariyer şanssızlıkları ve kötü insan ilişkilerinden kurtulabiliriz.

  • Evimizde durağan ve tehlikeli hale gelmiş olan olumsuz enerjilerin iyileştirilmesi ile hayatımızın tıkalı alanlarının açılması sağlayabiliriz.


Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu hakkında...
İrem Karagözoğlu; İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamlamıştır. Koç Holding bünyesine MT olarak girmiş, Oryantasyon programı sonrası başladığı Arçelik A.Ş.’de satış, ürün yönetimi ve ihracat departmanlarında çalıştıktan sonra kariyerine Best Buy Turkey’de Kategori Müdürü olarak devam etmiştir.

Dayanıklı tüketim ürünleri ve perakende sektörlerinde on bir yıl çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışırken, günlük hayatın getirdiği olumsuz etkileri azaltmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına feng shui, reiki, ayurveda, astroloji gibi kişisel gelişim konularında çeşitli eğitim ve seminerlere katılmıştır.

Reiki Master derecesine de sahip olan İrem Karagözoğlu, yıllardır okuyup araştırdığı Feng Shui konusunda derine inmeye karar vermiş ve Hong Kong’lu Grand Master Raymond Lo’dan IFSA onaylı Feng Shui diploması almıştır.

Yaptığı danışmanlıklar sonucunda, yaşanan inanılmaz olumlu gelişmeleri görünce, Malezya’ya giderek dünyanın en büyük Feng Shui uzmanlarından olan Grand Master Lillian Too’dan Uluslararası Feng Shui Uzmanı diplomasına dereceyle sahip olmuştur.

Feng Shui danışmanlığı yapılabilmesi için, evin inşa ediliş yılı, evde yaşayanların doğum günü tarihlerine, saatlerine ve evin mimari planına ihtiyaç duyulmaktadır. Ön analiz sonrası, evin etrafındaki çevre şekilleri incelenmekte, evin ön cephesinin baktığı yön ölçülmekte ve evin planı üzerinde detaylı olarak calışılarak, 18 sayfalık bir rapor hazırlanmaktadır. Rapor; evde yaşayan kişilerin kua numaralarını, uğurlu yönlerine göre evin analizini, kişilerin Çin astrolojisi doğum haritalarını ve bu haritaya göre yapılan yorumları da içermektedir.

Son olarak, çıkarılan rapor doğrultusunda, ev sahibi ile birlikte, uğurlu yıldızların bulunduğu yerler aktive edilmekte, problemli alanlar için gerekli iyileştirmeler yapılmakta ve yaşam alanı; evrensel enerjinin rahatça akabilmesi için maksimum şekilde düzenlenmektedir.




İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui Uzmanı, Usui Reiki Master


Feng Shui hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile telefon ya da email yoluyla iletişime geçebilir, çalışmalarını izlemek için facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

İletişim
irem.karagozoglu@gmail.com
Facebook: Feng Shui Danışmanlığı-İrem Karagözoğlu
T: 0532 282 22 12


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER