irem karagozoglu
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Feng Shui uzmanı nasıl çalışır?

Bir Feng Shui danışmanı analizlerini nasıl yapar ve nasıl çalışır? Ne zaman bir Feng Shui uzmanına başvurabiliriz? Uluslararası Feng Shui Uzmanı ve Usui Reiki Master İrem Karagözoğlu açıklıyor...

Feng Shui, her geçen gün daha çok ilgi çeken bir konu olmaya başladı. Feng Shui ile yaşamımıza, yaşadığımız ve çalıştığımız yerlere denge ve uyum katmak; sağlık, aşk, kariyer ve maddi konularda iyileşme sağlamak mümkün.

Feng Shui uzmanı nasıl çalışır?
Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu'nun danışmanlığını yaptığı bu yaşam alanında denge ve huzur öne çıkıyor

Pudra.com olarak, Feng Shui prensiplerini biz de yeni taşındığımız ofisimizde uyguladık. Ofise yerleştikten sonra gördük ki, Feng Shui sayesinde bize enerji ve motivasyon veren bir ofisimiz oldu. Dostlarımızı ve misafirlerimiz ağırlarken onlara bile geçen bir enerji bu... Feng Shui sayesinde hem çalışma ortamımızda hem de özel yaşanimızda daha yaratıcı, dengeli ve uyumlu olma yolundayız.

Bize bu konuda danışmanlık yapan; muhteşem enerjisi, yaşam sevinci ve yaratıcı ustalığıyla bizi yönlendiren Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile çalışırken bir Feng Shui uzmanının nasıl çalıştığını da gözlemlemiş olduk.

Bu gözlemleri ve Feng Shui danışmanın çalışma yöntemini bu yazıda sizlerle paylaşmak istiyoruz. Siz de Feng Shui prensiplerini yaşadığnız yerde, yeni taşınacağınız evde, ofisinizde hatta çalışma masanızda uygulayabilirsiniz. Bu sayede, mutluluk, zenginlik, iyi bir kariyer, uzun ve sağlıklı bir yaşam ve insan ilişkilerinde uyuma ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Feng Shui nedir? Feng Shui'nin yaşamımıza katkıları nelerdir? Bir Feng Shui uzmanı analizlerini nasıl yapar ve nasıl çalışır? Ne zaman bir Feng Shui uzmanına başvurabiliriz? Pudra.com, bu soruların yanıtını Uluslararası Feng Shui Uzmanı ve Usui Reiki Master İrem Karagözoğlu'ndan aldı:

Feng Shui nedir?

Feng Shui; sözlük anlamı "rüzgar" ve "su" olan 5000 yıllık kadim bir Çin öğretisidir. Dünya ile uyumlu ve dengeli bir şekilde yaşayabilmek için gereken değişiklikleri araştıran, evimizdeki iyi enerjileri ortaya çıkarmayı ve kötü enerjilere karşı da önlem almayı amaçlayan yaşam alanı bilimidir.

Feng Shui bir bilim midir?
Öncelikle bilimsel, sonra da sanatsaldır. Pusula ile yapılan ölçümlerden sonra mevcut duruma göre çözümler değerlendirilir, burada da dekorasyon anlayışı, yaratıcılık ve sanat devreye girer.

Feng Shui yaşamımıza katkıları nedir?
Feng Shui, evimizin enerji çakraları gibi çalışan yönlerinin temsil ettiği kariyer, sağlık, zenginlik, aşk ve evlilik, çocuklar, hayatımızdaki destekçiler, şöhret ve kişisel gelişim bölümlerinin potansiyellerini doğru element çözümleriyle maksimize eder.

İyi Feng Shui ile zenginlik, iyi bir kariyer, uzun & sağlıklı bir ömür ve insan ilişkilerinde uyuma ulaşma fırsatına sahip olursunuz. Kötü Feng Shui’nin yarattığı; ağır hastalıklar, maddi kayıplar, kariyer şanssızlıkları ve kötü insan ilişkilerinden kurtulursunuz.

Para yıldızınızın olduğu yere bir su fıskiyesi koyarak, zenginliğe kavuşabilir, yatak başınızın ve çalışma masanızın baktığı uğursuz yönleri değiştirerek sabahları yorgun uyanmaya son verebilirsiniz.

Yaşam alanında Feng Shui uygulayan kimler var?
Dünyadan örnek vermek gerekirse; Coca Cola, HSBC, Nike, Walt Disney Stüdyoları, W Hotelleri, Hyatt Regency Hotelleri gibi kuruluşlar; Donalp Trump, Bill Gates, Oprah Winfrey, Madonna, Steven Spielberg gibi ünlüler bu kadim öğretiyi kullanmaktadır.

Feng Shui danışmanlığı yapılabilmek için nelere ihtiyaç duyuyorsunuz?
Yaşam alanının inşa ediliş yılı, evde yaşayanların veya iş yerinde çalışanların doğum günü tarihlerine, saatlerine ve evin mimari planına ihtiyaç duyuyoruz. Eğer yaşam alanının mimari planı yoksa, ben lazerli ölçüm cihazımla evin planını çıkartıyorum.

Feng Shui analizini nasıl yapıyorsunuz?

Ön analizde evin etrafındaki çevre şekillerini inceleniyorum, evin ön cephesinin baktığı yönü ölçüyorum ve özellikle para yıldızının yerini belirliyorum. Yaşam alanının planı üzerinde detaylı olarak calışıp, sağlık, zenginlik, çocukların şansı vb. bölümlerini ortaya çıkararak yaklaşık 20 sayfalık bir rapor hazırlıyorum.

Rapor; evde yaşayan kişilerin kua numaralarını, uğurlu yönlerini, kişilerin Çin astrolojisi doğum haritalarını ve bu haritaya göre yapılan yorumları da içeriyor.

Bu çıkarılan rapor doğrultusunda, ev sahibi ile birlikte, uğurlu yıldızların bulunduğu yerleri aktive ediyor, problemli alanlar için gerekli iyileştirmeleri yapıyor ve yaşam alanını; evrensel enerjinin rahatça akabilmesi için maksimum şekilde düzenliyoruz.

Feng Shui’ye ne zaman başvurabiliriz?
Arsa ve yeni ev seçimi aşamasında dahil olduğum projeler olduğu gibi mevcut işe ve yaşam alanlarının iyileştirilmesi de feng shui ile mümkün.

Kendinizden biraz bahseder misiniz?
Koç Grubu dayanıklı tüketim ürünleri ve perakende sektörlerinde on bir yıl çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışırken, günlük hayatın getirdiği olumsuz etkileri azaltmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına feng shui, reiki, yoga, ayurveda, astroloji gibi kişisel gelişim konularında çeşitli eğitim ve seminerlere katıldım. Usui Reiki Master derecesine sahibim.

Yıllardır okuyup araştırdığım Feng Shui konusunda derine inmeye karar vererek, Hong Kong’lu Grand Master Raymond Lo’dan IFSA onaylı Feng Shui, Çin astrolojisi ve I-Ching diploması aldım.

Yaptığım danışmanlıklar sonucunda, yaşanan inanılmaz olumlu gelişmeleri görünce, Malezya’ya giderek dünyanın en büyük Feng Shui uzmanlarından olan Grand Master Lillian Too’dan Uluslararası Feng Shui Uzmanı diplomasına dereceyle sahip oldum. Evlere, iş yerlerine, restaurantlara ve okullara Çin astrolojisinden de faydalanarak Feng Shui danışmanlığı yapıyorum.


İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui Uzmanı


Feng Shui hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile iletişime geçebilir, çalışmalarını izlemek için facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

irem.karagozoglu@gmail.com
Facebook: Feng Shui Danışmanlığı-İrem Karagözoğlu
Tel: 0532 282 22 12


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER