› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2015

Bu kadınlar sizi vücudunuzla barıştıracak!

İllüstratör Joanna Thangiah'ın çizdiği rengarenk saçlı, sevimli kıyafetler giymiş kadınlar bedenimiz ve hayatınız hakkında olumlu mesajlar veriyor.

Joanna Thangiah'ı rengarenk instagram sayfası sayesinde keşfettik. Avustralya'da grafik tasarım okuyan 26 yaşındaki illüstratörün çizimlerinde kıvrımlı, stil sahibi ve kendine güvenen kadın tasvirleri hemen gözümüze çarptı. Rengarenk saçları ve kıyafetleriyle karikatüre dönüştürülmüş bu kadın çizimleri pozitif mesajlarıyla vücudumuzu ve kendimizi olduğumuz gibi kabullenmeyi sağlıyor. 

Womensenews.org'a konuşan illüstratör, günlük hayattaki deneyimlerinden yola çıkarak projesini başlattığını söylüyor. "Birçok kişinin benzer şeyleri tecrübe ettiğini gördüm. Bu da kendime yardım etme çabalarımdan başkalarının da faydalanmasına imkan verdi."

Thangiah'ın çizimlerini giysi, aksesuar, sticker ya da orjinal eser olarak satın almak isteyenler online mağazasını ziyaret edebilir.

Kendiniz ve bedeniniz hakkında daha iyi hissettirecek rengarenk çizimleri galerimizde inceleyebilirsiniz.
 

A photo posted by joannathangiah (@joannathangiah) on


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Güzellik standartları ülkelere göre nasıl değişiyor?
18 farklı ülkenin grafik tasarımcılarından aynı kadın fotoğrafına kendi kültürünün ideal güzelliğini yansıtmaları isteniyor. Deneyin sonuçları haberimizde.

Instagram fenomeni neden sosyal medyayı bıraktı?
Sosyal medya hakkındaki bilinmeyen gerçekleri açıklayan 18 yaşındaki Instagram fenomeni Essena O'Neill genç kızlara önemli mesajlar veriyor.

Sosyal medyanın güzellik algısına etkisi
Sorunlu bir cildi olan My Pale Skin adlı blog yazarının instagram hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraf ve videolara gelen tepkileri bir araya getirerek hazırladığı video, Youtube üzerinde 2 gün içerisinde 1.5 milyondan fazla izleyici topladı.

Dünyada her renkte insan var!
Fotoğrafçı Angelica Dass'in Humanae projesi, farklı ten renginden insanları bir araya getiriyor. Bu ilginç projenin detayları Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2