› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.10.2016

Kanser genç kadını modellik hayalinden vazgeçiremedi

Kanserle savaşırken hayallerinin önünde hiçbir engelin durmadığını kanıtlayan 17 yaşındaki Andrea’nın ilham verici hikayesine tanık olun.

Kanser teşhisi ve arkasından gelen tedavi dönemi, herkes için çok zor bir süreç. Kemoterapi tedavisi görürken ortaya çıkan yan etkiler ve saç dökülmesi kişiyi hem fiziksel hem de psikolojik anlamda derinden etkileyebiliyor. Dünyanın bir diğer ucunda Teksaslı bir genç kadın, kanser teşhisiyle sarsılan özgüvenini vücuduyla barışarak geri kazandı ve modellik hayallerinin peşinden koşarak engelleri yıkmayı başardı.

Kanser genç kadını modellik hayalinden vazgeçiremedi

Buzzfeed’in haberine göre, 17 yaşındaki Andrea Sierra Salazar’ın hayatı vücudunda bulunan 2 tümör ve ardından gelen Hodgkin Lenfoma teşhisiyle aniden değişti. Saçlarını kaybetmesine yol açan kemoterapi tedavisi, modellik hayaliyle yanıp tutuşan genç kadının özgüvenini yitirmesine sebep oldu. Peruğun içinde kendi gibi hissetmediğini anlatan Andrea, her şeye rağmen modellik tutkusundan vazgeçmedi. Annesi onun hikayesini birkaç model ajansıyla paylaşarak güzelliğini yeniden keşfetmesini sağladı.  

Genç kadının hikayesinden etkilenen fotoğrafçı Gerardo Garmendia, öyle ilham verici kareler yakaladı ki adeta sosyal medyayı salladı. Andrea’nın “kanser beni bir prenses olmaktan alıkoyamadı” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar Twitter’da 100 binden fazla retweet, 200 binden fazla beğeniye sahip.

Bu büyüleyici fotoğrafların tamamını gerardogarmendia.com web sitesinde bulabilirsiniz.
Kanser genç kadını modellik hayalinden vazgeçiremedi




















“Kişisel yolculuğum bana nasıl görünürsem görüneyim kendimi sevmeyi ve kabullenmeyi öğretti. Tüm kızlar birer prensestir ve bugün hem içimden hem de dışımdan güzel hissediyorum.” diye paylaşıyor Andrea.

13 yaşından beri hobi olarak yaptığı modellik Andrea’nın kendini tekrar güzel hissetmesini sağlayarak hayallerimizin önünde hiçbir engelin bulunmayacağının bir simgesi olmuş durumda.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Her kadın güzeldir: Atlas of Beauty
Mihaela Noroc tüm kadınların güzel olduğunu "Atlas of Beauty" projesi ile tüm dünyaya gösteriyor. Güzel olmak için kendiniz olmanız yeterli.

Sosyal medyanın güzellik algısına etkisi
My Pale Skin adlı bloggerın yayınladığı paylaşımlara gelen tepkileri bir araya getirerek hazırladığı video, Youtube üzerinde 1.5 milyondan fazla izleyici topladı.

Instagram fenomeni neden sosyal medyayı bıraktı?
Sosyal medya hakkındaki bilinmeyen gerçekleri açıklayan 18 yaşındaki Instagram fenomeni Essena O'Neill genç kızlara önemli mesajlar veriyor.

Bu kadınlar sizi vücudunuzla barıştıracak!
İllüstratör Joanna Thangiah'ın çizdiği rengarenk saçlı, sevimli kıyafetler giymiş kadınlar bedenimiz ve hayatınız hakkında olumlu mesajlar veriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER