05.08.2019

Royaller de Global Wellness Day'i destekliyor

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin popüler dük ve düşesi Meghan Markle ve Prens Harry'nin resmi instagram hesabı @sussexroyal Global Wellness Day'i takibe aldı.

Ağustos ayının 1'inde, perşembe günü Sussex düşesi ve düşü Meghan Markle ile Prens Harry'nin Instagram'daki onaylı hesabı @sussexroyal'dan şöyle bir gönderi paylaşıldı:

"Who is your force for change?"
 
Susses Royal instagram paylaşımı


Değişim için gücünüzü kimden alıyorsunuz?" şeklinde çevirebileceğimiz 1 Ağustos tarihli bu gönderiye 20 binin üzerinde yanıt geldi. 255 bin üzerinde beğeni alan gönderide dük ve düşes, "Ağustos ayı boyunca yalnızca önemli gördükleri hesapları takip edeceklerini" açıkladılar.

20 bin kişi bu gönderinin altında onlara ilham veren isimleri paylaştı.

Bugün ise gördük ki, 9.5 milyon takipçili @sussexroyal hesabı, tüm diğer hesapları takipten çıkmış ve sadece 15 hesabı takip etmeye  başlamış.

Bizim için bu durumun önemi ise, takip ettikleri hesaplardan birinin Global Wellness Day'in @globalwellness hesabı olması.
 
Global Wellness Day, İngiliz Kraliyet Ailesi hesabında paylaşıldı


Global Wellness Day'in kurucusu bir Türk. Yaratıcısı Belgin Aksoy olan ve Türkiye'den yola çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan bu hareketin, Dr. Öz, Oprah Winfrey gibi dünyaca ünlü pek çok destekçisi bulunuyor. 

Global Wellness Day'in yaratıcısı olan Belgin Aksoy da, yaşadığı gururu bir 5 Ağustos pazartesi günü hazırladığı yeni bir gönderi ile paylaştı ve bu gönderide duygularını şu şekilde ifade etti:
 
Belgin Aksoy paylaşım


"Heyecanımız çok büyük!

@sussexroyal ’in desteklediğini açıkladığı dünya çapındaki 15 sosyal sorumluluk projesi arasında @globalwellnessday in de yer alması bizleri çok mutlu etti.

Global Wellness Day Ailesi olarak, gece gündüz yılmadan, tüm kalbimizle hepimizin ortak hayali olan, daha iyi bir yaşam için gerçekleştirdiğimiz çalışmanın, İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından desteklenmesi ve bugüne kadar olan emeklerimizin taçlandırılmasından onur duyduk. Prens Harry ve Düşes Meghan’ın güçlerini emek veren kişi ve organizasyonları ön plana çıkarmak için kullanmalarını, GWD Ailesi olarak takdir ediyor, sesimize ses olan sizlere çok teşekkür ediyoruz."

Özel Haber: Bir kadın tüm dünyayı etkisi altına alabilir mi?
Evet, çünkü bir kişi tek başına dünyayı değiştirebilir! İspatı, bugün tüm dünyayı etkisi altına alan Global Wellness Day'in kurucusu Belgin Aksoy. 
 
8. Global Wellness Day

Fotoğraf: 8. Global Wellness Day kutlamasından bir kare.

Global Wellness Day’in daha iyi bir yaşam için önerdiği "7 Adımlık Manifesto"su var. İyi yaşamı bir hayat tarzı haline getirmek için Global Wellness Day, bu 7 basit adımı atmayı amaçlıyor. Önemli olan, hepsi olmasa bile bunların en azından birkaç tanesini düzenli olarak günlük hayatın bir parçası haline getirebilmek.

Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir!
1. Her gün bir saat yürüyüş yapın
2. Daha fazla su için.
3. Plastik şişe kullanmayın.
4. Doğal gıdalarla beslenin.
5. İyilik yapın.
6. Sevdiklerinizle aile yemeği yiyin.
7. Saat 22:00’de uyuyun.

Yaşamda köklü değişiklik mümkün diyen Global Wellness Day hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ilgili haberlerimize mutlaka göz atın!

Yaşamda köklü değişiklik Global Wellness Day ile mümkün!
Yaratıcısı bir Türk olan ve iyi yaşam herkesin hakkı diyen Global Wellness Day bugün 100 ülkede milyonlarca insan tarafından kutlanıyor. Peki nedir bu GWD?

​8. Global Wellness Day tüm dünyada coşkuyla kutlandı!
Belgin Aksoy'un Türkiye'de başlatıp yüzlerce ülkeye yaydığı Global Wellness Day'in 8'incisi, 150 ülkede, binlerce noktada eş zamanlı olarak kutlandı!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2