@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık başak burcu yorumları

Astrolog Merih Akalın, Vedik Astrolojisi'ne göre 2016 yılında Başak Burçlarını (Kanya) nelerin beklediğini anlatıyor.

Karışık sonuçlar üreten enerjiler yılın ilk yarısına damga vuruyor. Jüpiter ve Rahu’nun 12 evden geçişi, izolasyon ve aniden ortaya çıkan, öngörülemeyen sorunlar ve aksilikler verebilir. 6/12 karmik aks transiti zordur. Gizli ve açık düşmanlar, teşhis edilemeyen hastalıklar ortaya çıkabilir. Kayıplarla ilgili 12. ev elde olmayan nedenlerden aşırı harcama zorunluğu, finansal zorluklar getirebilir. Ancak Jüpiter’in ve Rahu’nun birlikteliği ruhsal açıdan çok büyüme verebilir. Ayrıca yurt dışında yaşamak, yabancı ülkeler ve yabancılarla iyi kontaklar kurulabilir. Dolayısıyla ruhsal gelişime ağırlık verme, yeni metotlarla yapacağınız bilinçaltına yönelik içsel çalışmalarla kişisel gelişim zamanı. Rüyalar ve içe doğuşların farkındalığına dikkat. Fedakarlık, içe dönüşün yanında yurt dışı seyahatleri, yabancılar ile iletişim artabilir.

Vedik Astrolojisine göre 2016 yıllık başak burcu yorumları

Meditasyon gibi çalışmalara iyice ağırlık vermek gerekebilir. Aydınlanma yolunda büyük ilerleme var. Fakat 4. ev, 6. ev ve 8. eve görünüm yaparak bu evlere güzel şeyler vaat ediyor.
 
11 Ağustos itibariyle Guru 1. evinize geçerek, çok şanslı duruma geçiyorsunuz. Satürn 3. evinizde transit ediyor. Satürn transiti iletişimde, anlaşmalarda gecikmeler, aksilikler, küçük kardeşlerin de sıkıntıda olduğunu gösteriyor. Çocukların sorunlu olduğu dönemler. Şans evine bakan Satürn problem çıkararak babanın sağlığını, yurt dışı seyahatlerinde mutluluğu bozuyor. Sanatla uğraşanlar için ağır çalışma şartları, ani başlangıç ve bitişler söz konusu.

Aşk ve aile: Satürn 3 bakış açısıyla aşk evinde yeni sorumluluklar alınacağını gösteriyor. Hamilelik, çocuklar ve yatırımlarla ilgili yorucu deneyimler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatı yabancı ülkelerde, yabancılarla mümkün. Gizli aşklar da gündemde. Flört etme isteği çok yoğun ama Satürn disiplin öneriyor. Aile Jüpiter’den aldığı destekle, sakin ve içe dönük, ruhsal büyüme yaşıyor. Duygularımız yoğun. Hem hırslı olmak, hem ruhsal gelişim içinde olmayı beklemek içsel çatışma veriyor.
 
Kariyer ve finans: Merkür Retro’ları kariyer alnında pürüzler getirebilir. Bu dönemlerin ilki ocak ayında, 5 Ocak’ta 5. ev aşk, çocuklar evi, 13 Ocak-25 Ocak’ta 4. ev yani anne, mal-mülk evinde gerçekleşiyor. İş yeriyle ilgili yabancılarla kurulan kontaklar ticari açıdan çetin mücadele verebilir. Düşmanların size baş kaldıracağı fakat başarılı olamayacakları bir dönem. Siz aşağılamaya çalışacaklar. Baskın olmamaya çalışın. Davalardan kazançlı çıkıyorsunuz. Ortaklaşa paralar alanında miras yoluyla mal-mülk veya hediyeler kazanabilirsiniz. Mars’ın 19 Şubat’a kadar 2. servet evinizden geçişi sırasında, servetinizi ve malınızı korumaya almalısınız. Harcamalarınızı denetim altına alın. Spekülasyondan kaçının. 
 
Sağlık: Bu çok iyi bir dönem olmayabilir. Zihin barışınızı ve uykularınızı bozan stresleriniz olabilir. Soğukkanlı ve sakin olun. En iyisi bu dönemde meditasyon yapmanız. Şarkı, müzik, resim, yazma gibi becerileriniz varsa onlarla ilgilenin. Çünkü zihninizle barışık olma ihtiyacınız artabilir. Dolaşım bozuklukları nedeniyle egzersiz önerilir.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER