@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2016

Ünlü yıldızların zayıflatan salata tarifleri

Ünlü yıldızlar formlarını korumak için bolca salata yiyor. Jessica Alba'dan, Miranda Kerr'e ünlü yıldıların favori salata tarifleri Pudra.com'da.

Ünlü yıldızlar ya smoothie içerken ya da salata yerken sık sık kameralara yakalanıyor. Salataya bu kadar düşkün olmalarının sebebi ise belli, formlarını korumak. Peki ya ünlü Hollywood yıldızlarının favori salataları neler? İşte Miranda Kerr’den Selena Gomez’e ünlü yıldızların formlarını korumalarını sağlayan ve zayıflatan salata tarifleri!  

Ünlü yıldızların zayıflatan salata tarifleri
 

Jessica Alba'nın favori salatası

Güzelliğiyle göz kamaştıran Jessica Alba sağlığına en çok önem veren ünlülerden. Doğal ve organik besinlere olan tutkusuyla dikkat çeken yıldız Instagram hesabından favori salata tarifini takipçileriyle paylaştı.  
Malzemeler
Çeri domates
Rendelenmiş havuç
Avokado
Taze sıkılmış limon suyu ve zeytinyağı
 

Gisele Bundchen'in favori salatası

Fiziği ile herkesi büyüleyen Gisele Bundchen’in katı diyetler uyguladığı çok konuşuluyor. Başarılı modelin Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştığı favori salata tarifinde bolca sağlıklı ve besleyici malzeme yer alıyor.
Malzemeler
Kale
Çeri domates
Brokoli
Kırmızı pancar
Kinoa
Avokado
Su teresi
Tatlı patates
 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, yıllardan beri koruduğu formuyla herkesin dikkatini çekiyor. Daha önce güzel yıldızın nasıl formunu koruduğunu anlatmıştık, şimdi sıra favori salatasında. Aniston, favori salata tarifini saç bakım markası Living Proof’un instagram hesabından paylaşmıştı.
Malzemeler
Bulgur (ana malzeme)
Salatalık
Kırmızı soğan
Maydanoz
Nane
Şam fıstığı
Beyaz peynir
 

Selena Gomez

Başarılı sanatçı Selena Gomez en sevdiği salatanın tarifini antrönörü Amy Rosoff Davis, Cosmopolitan dergisine verdiği bir röportajda paylaştı. Güzel yıldız salatasında klasiklerden vazgeçmeyenlerden.
Malzemeler
Kıvırcık salata
Avokado
Hindi
Fasulye
 

Kim Kardashian

Kim Kardashian son hamileliğinden bu yana verdiği kilolarla dikkatleri üzerine topladı. Hızlı kilo verdiren diyet programında yer alan ıspanaklı salata ise Kardashian’ın favorisi.
Malzemeler
Ispanak
Misket limonlu ızgara tavuk
Feta peynirli ranch sos

ünlülerin favori salata tarifleriChrissy Teigen Yemek konusundaki uzmanlığıyla dikkat çeken güzel yıldız Chrissy Teigen, favori salatasının tarifini yemek kitabı Cravings’de yazdı.
Malzemeler
Kıvırcık salata
Kırmızı soğan
Ceviz
Elma dilimleri
Rokfor peyniri
 

Beyonce

Başarılı sanatçı Beyonce formuna en çok dikkat eden yıldızlar arasında yer alıyor. Güzel yıldızın favori salatası ise klasik salatalardan biraz farklı olarak yosun barındırıyor.
Malzemeler
Yosun
Kale
Havuç
Salatalık
Soğan
Kavrulmuş badem
Kişniş
Reyhan


Miranda Kerr

Sağlıklı yaşam konusunda çok keskin kuralları olan başarılı model Miranda Kerr, salatalara oldukça düşkün. Verdiği bir röportajında salatalarını kendisinin özel olarak hazırladığını söyleyen güzel yıldız, StyleCaster dergisiyle favori salata tarifini paylaştı.
Malzemeler
Rezene (ana malzeme)
Izgara somon
Yeşil zeytin
Ispanak
Havuç
Domates
Limon suyu


Jennifer Lopez

Yıllardır güzelliğini koruyan ve adeta yaşlanmayan Jennifer Lopez, sadece 39 kalori olan favori salata tarifini kendi sağlık ve fitness markası BodyLab’ın internet sitesinde paylaştı.
Malzemeler
Kale
Queso peyniri
Kavrulmuş kabak çekirdeği
Limon suyu
Zeytinyağı
Rendelenmiş sarımsak
 

Kate Hudson

Tam bir spor tutkunu olan Kate Holmes’un salatalara düşkün olduğu kesinlikle bir sürpriz değil. Güzel yıldız favori salatasının tarifini Fabletics sitesinde anlattı.
Malzemeler
Karpuz
Beyaz peynir
Roka


Lily Aldridge

En güzel Victoria’s Secret meleklerinden Lily Aldridge de formunu korumak için salatalara başvuran yıldızlardan. Başarılı model favori salata tarifini Elle dergisi ile paylaştı.
Malzemeler
Tofu peyniri
Kırmızı pancar
Havuç
Kinoa
Brokoli
Kıvırcık salata
Kırmızı biber

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Çok seveceğiniz 10 sağlıklı salata tarifi
Bol malzemeli ve doyurucu bir salata gibisi yok. Çok seveceğinizi düşündüğümüz 10 sağlıklı salata tarifi Pudra.com'da.

Zayıflatan salata tarifleri
Pudra.com’da vereceğimiz salata tarifleri, lif ve protein açısından zengin oluşuyla tok kalmanıza yardım ederken daha az kalori almanızı da sağlayacak.

Sağlıklı olduğunu sandığımız 10 sağlıksız yiyecek
Sağlıklı olduğunu düşündüğünüz diyet yiyecekler, normal yiyeceklere oranla daha kalorili olabiliyor. Dr. Mehmet Öz bu 10 sağlıksız yiyeceği açıklıyor.

En kolay ve en çok zayıflatan 7 egzersiz
Bu egzersizleri hepimiz çok iyi biliyoruz: En kolay yapılabilen ve en çok zayıflatan 7 egzersizi Pudra.com yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER