@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.01.2016

Kim Kardashian doğumdan sonra nasıl 13 kilo verdi?

Geçtiğimiz Aralık ayında ikinci bebeğini dünyaya getiren Kim Kardashian, doğumdan 40 gün sonra tam 13 kilo verdiğini duyurdu. Peki kilolarını nasıl verdi?

Magazin dünyasının ilgi odağı isimlerinden Kim Kardashian, 5 Aralık 2015’te Saint isimli bir erkek bebek dünyaya getirdi. 35 yaşındaki Kardashian, hamileliğinde 27 kilo aldığını açıklamıştı. Fakat doğumdan hemen 10 gün sonra emzirme ve sağlıklı beslenme ile 7 kilosunu hızlıca verdiğini hayranlarına duyurdu. Geçtiğimiz hafta ise hem iki yaşındaki North West’in hem de Saint West’in annesi, Twitter hesabından yine hayranlarını çok şaşırtan bir açıklama yaptı. Doğumun üzerinden 40 gün geçtikten sonra Atkins diyeti ile tam 13 kilo verdiğini ilan eden Kardashian Twitter’da şunları yazdı:

Kim Kardashian doğumdan sonra 13 kilo verdi
 
"Çok heyecanlıyım! Bugün tam 13 kilo geride kaldı, sırada 18 kilo daha var. Oldukça odaklanmış durumdayım. Egzersiz planımı ve Atkins diyeti planımı App’imde sizlerle paylaşacağım."
 
Verdiği kiloların sırrını Atkins diyeti ve düzenli egzersize bağlayan Kardashian, 2013’teki ilk doğumundan sonra da aynı yöntemle kilo vermişti. Geçtiğimiz hafta 13 kilo verdiğini ilan ettikten sonra Kardashian, bu yılki kilo verme hedefini de bir başka tweet’te şöyle açıkladı:

"Hamileliğimde 27 kilo almıştım, fakat geçtiğimiz birkaç yıl içinde de ekstra aldığım bir 4,5 kilo vardı. Bunların hepsini vererek bu yıl gerçekten ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum." 

Hamilelik sırasında kendini bir balina gibi hissettiğini ve hamileliğin bu yönünü hiç sevmediğini hayranlarına söyleyen Kardashian, istediği ideal kiloya inerek önümüzdeki yaz sahillerde bol bol bikini ile gezecek gibi görünüyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kim Kardashian korsesi ile egzersiz yapmak inceltiyor mu?
Kim Kardashian'ın bel çalıştırıcı korsesi ile yeniden gündeme gelen korseyi ve korsenin kadın vücuduna zararlarını Pudra.com araştırdı.

​Hamile Kim Kardashian'ın en doğal halleri
İddia ediyoruz; Kim Kardashian'ı hiç bu kadar doğal görmediniz! Dujour dergisi için kameraların karşısına geçen Kardashian, alıştığımız o pür makyaj halinden oldukça uzak...

Atkins diyeti ile kilo verilebilir mi?
Atkins diyeti nedir? Atkins diyetinin avantajları ve dezavantajları nelerdir? Tüm bu soruların yanıtları ve örnek Atkins diyet mönüsü Pudra.com’da…

Makyajda yeni trend: Baking (Pişirme) Tekniği
Ünlü makyözlerin pürüzsüz ve kalıcı makyaj için kullandığı Baking (Pişirme) tekniği nedir, nasıl yapılır Pudra.com araştırdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER