@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2013

Kan şekeri diyeti yemek tarifleri

Fazla kilo, şeker hastalığı sorunu olanlar ile sağlıklı bir kan şekeriyle yaşamak isteyenlerin ihtiyacına cevap veren kan şekeri diyetini uygulamak isteyenler için Dr. Mark Hyman’dan lezzetli tarifler Pudra.com’da.

Kan şekeri diyeti yemek tarifleri kansekeridiyeti kitap 1
1/10
Obezite, tip 2 diyabet sorunu yaşayanlarla birlikte sağlıklı bir kan şekeriyle yaşamak isteyenlerin ihtiyacına cevap veren Kan Şekeri Diyeti'yle tanıştınız mı? Dr. Mark Hyman’ın kaleme aldığı “Kan Şekeri Diyeti” adlı kitap, kan şekeri seviyeniz normal olsa bile kilo vermenize ve sağlıklı bir hayat yaşamanıza engel olan diyabet ve obezite sorununa dikkat çekerek, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde en büyük ölüm nedeninin insülin direnci olduğunu vurguluyor.

Kilo sorunlarının, diyabetin ve hemen bütün kronik hastalıkların kökeninde yata sebepleri anlayıp çözmeye yardımcı olan Dr. Hyman, kan şekeri diyetine göre tüketebileceğiniz yiyeceklerin tariflerini de veriyor kitabında. Biz de kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği ve akşam yemeği tariflerinden bazılarını Pudra.com’da sizlerle paylaşıyoruz. Şimdiden afiyet olsun!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2