Pudra.com 02.07.2011

Temmuz 2011 aylık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Temmuz ayında sizi neler bekliyor? Burcunuza göre bu ay hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? İş, kariyer, aşk-ilişkiler ve parasal meselelerde karar alırken nelere dikkat etmelisiniz? İşte, Temmuz ayı burç yorumları...

Temmuz ayında bizi neler bekliyor? Aşk ve ilişkiler konusunda hayatımızda ne gibi değişiklikler olacak? Peki ya para, iş ve kariyer konusunda neler yaşayacağız? Bunları öğrenmek için aylık burç yorumlarına göz atmamız gerekiyor. İşte, Astrolog İrem Su'dan Temmuz ayı burç yorumları...

Temmuz 2011 aylık burç yorumunuzu okudunuz mu?

BALIK

Astrolog İrem Su bu ay balıklara, amaç ve hedeflerini net bir şekilde belirlemelerini öneriyor. Detaylar için tıklayın.

KOVA

Astrolog İrem Su bu ay kovalara, partnerlerine karşı açık ve dürüst davranmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayın.

OĞLAK

Astrolog İrem Su bu ay oğlaklara, sakin, ılımlı ve olgun yaklaşımlarla ilişkilerini düzenleyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayın.

YAY

Astrolog İrem Su bu ay yaylara, borç alacaklarsa çok iyi düşünmelerini öneriyor. Detaylar için tıklayın.

AKREP

Astrolog İrem Su bu ay akreplere, geleceklerini düzgün bir biçimde şekillendirmeleri için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayın.

TERAZİ

Astrolog İrem Su bu ay terazilere, kendi değerlerinin farkına vararak hayatlarını garanti almaya çalışmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayın.

BAŞAK

Astrolog İrem Su bu ay başaklara, fazla sahiplenici davranışlar sergileyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayın.

ASLAN

Astrolog İrem Su bu ay aslanlara, ilişki konusunda şanslarının döneceğini söylüyor. Detaylar için tıklayın.

YENGEÇ

Astrolog İrem Su bu ay yengeçlere, yaşama hangi gözle bakarlarsa tutulmanın onun getireceğini söylüyor. Detaylar için tıklayın.

İKİZLER

Astrolog İrem Su bu ay ikizlere, eskiye ait parasal meseleleri çözüme kavuşturabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayın.

BOĞA

Astrolog İrem Su bu ay boğalara, yakın çevreleri ile olan ilişkilerinde duygusal alışverişin yoğunlaşacağını söylüyor. Detaylar için tıklayın.

KOÇ

Astrolog İrem Su bu ay koçlara, ailevi konularda problemleri ılımlı bir şekilde çözümleyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER